onsdag 3. november 2010

NIB utfordring - Stue

*

/>

Vi kaster oss ut i det og blir med i Norske interiørblogger,s Novenberkonkurranse. Tema er stuen, og her er stuen/ sofakroken på Bjørkly.Stilen er verken hvit, retro, landlig, fransk eller industriell, men heller lys nordisk med noen få innslag hentet fra naturen rundt huset.Et enkelt gulnet blad, en klase med nedfallne rognebær, en enkel flaste med en enkel grein og telys. Less is more. Skarven er handtverk fra Lofoten.Veggene er lyse i alle rom i hele huset. Det gir både ro og helhet. Denne roen bevares best med å ikke overdekorere veggene med hyller, bilder og nips.Sofaene er gedigne og tar enormt med plass. Aller helst ville vi kastet dem ut. Men de er gode og romslige når man legger seg godt til rette under pleddet og bare vil slappe av. Og det er god plass til to... ;)
Vakker i sin enkelhet. Adventstake fra 60 tallet. Her skal det være tynne lys som slett ikke er lett å få tak i. Tips anyone ??Ovnen i stua er en Jøtul 806. Har prøvd å finne opplysning om den på nettet, men fant ikke noe. Huset er bygd på 50 tallet og vi tror nok ovnen har stått i huset siden da. Og så lenge den varmer, så blir den.Mer arvegods. Denne vasen er vel det nærmeste vi kommer retro i dette huset. den har husets herre fått med seg hjemmefra. Disse var nok også mest populær på 50 - 60 tallet.

Det var stuen på Bjørkly. Ha en fortsatt fin dag og Lukke til i konkuransen

1 kommentar:

  1. hei, jeg har selv flyttet inn i en leilighet med en jøtul ovn 806. Lurer på om du kan hjelpe meg å forklare hvordan å tenne opp i peisen? får liksom ikke ordentlig fyr....
    søkt masse på nett, og finner ikke mye informasjon

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.