torsdag 7. juli 2011

NiB- utfordring: Sommerparadis

 

 

Mitt sommerparadis er utvilsomt hytta mi. Den ligger i Dønna Kommune i Nordland fylke, Ei nydelig øy på Helgelandskysten.

For å komme meg dit kjører jeg en time og et kvarter med bil, så rekker jeg akkurat en kopp kaffe og vaffel på fergeturen fra Sandnessjøen og over til øya.

abc3

Sommeren er utvilsomt den fineste tiden, spesielt sensommeren fra i August og utover. Hytta ligger i en furuskog med endel myr omkring, så det er endel insekter midt på sommeren, som kan være plagsomme.

abc4ferie 08 073 (424x640)

Da nytes mesteparten av tiden ute på terassen. Der tas morgen og kveldsvask, oppvask, late ettermiddager og lange kvelder mens vi ser sola farge himmelen rød før den går ned bak fjellet.

 

abc5

PÅ sensommeren begynner det også å skjømmes om kveldene. Da er det deilig å sitte ut i de sene nattetimer med en god kopp te, eller et glasss vin og bare nyte livet.

Som regel er det mye å gjøre pga renovering, men det er viktig innimellom  å nyte livet i paradiset. Hytta ligger for seg selv og er ikke tilknyttet noe hyttefelt, så her råder stillheten kun avbrutt av naturens egne lyder.

2 kommentarer:

 1. Har forstått at dette er et paradis for deg.
  Håper du får mange fine dager der også denne sesongen.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Herlig å ha ett slikt sted hvor roen og freden kan finne sted:)Da er ikke livet allerverst nei:)
  Ha en fin sommer
  Klem Anki

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.