torsdag 24. november 2011

På impuls…

 

 

Kastet jeg meg rundt og malte denne kommoden i går. Jeg tok det jeg fant av maling og det ble en vannbasert veggmaling fra jotun. Den har bare glansgrad 10, så den fikk en ganske matt finnish. Men det får heller gå. Mulig jeg pussser den i kanter og sånn for å gi den et mer slitt  og brukt utrykk.

 

2011-11-23 002

Fra venstre: Før maling – etter ett strøk – Etter to strøk

Da vi var på ferie i Sverige i sommer, var vi innom en butikk som hadde alt mulig. Der fant vi disse porselensknottene.  De minste skuffene og dørene har fått en slik knott. Er litt usikker på hva jeg skal gjøre med de største skuffene, så jeg får se etterhvert hva jeg finner på.

 

IMG_5159 (603x640)

 

Disse miniatyrpottene fant jeg på en bruktbutikk. Syntes de var så søte, men jeg har jo ikke funnet noe å ha i dem. Mose er liksom noe enhver interiørblogger med respekt for bloggetrender bør forholde seg til…. Smilefjes som blunker

Så da ble det noen dotter med mose og en kongle på toppen til pynt. Syns det ble fint jeg…

 

IMG_5162 (640x337)

 

Ellers, så er vi i gang med årets juleforberedelser. Her brygges det tomtebrygg.

Det morsomme med dette, er at å lage tomtebrygg var noe vi hadde som tradisjon da vi var unge samboere. Vi har jo levd hvert vårt liv i 26 år før vi fant tilbake til hverandre. Da er det ekstra morsomt å hente fram gamle tradisjoner.

 

IMG_5117 (640x454)

2 kommentarer:

 1. En flott kommode. Har sett etter slik lenge, men finner det bare når jeg ikke har noen som helst mulighet for å få det med meg. Som f.eks. når vi er på ferie med fullasta bil. Har faktisk et sted der jeg kunne sette den også. Dukker nok opp en vakker dag.
  Kos dere med juleforberedelsene og ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Ble kjempefin den kommoden :)

  Ingen jul uten tomtebrygg her heller, bare må ha det, til pinnekjøttet.
  Da først er det årntli jul :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.