torsdag 21. juni 2012

Morgenstund…

 

 

… er ikke tull i grunn. Det er den herligste tiden på døgnet. Stille i huset, resten sover.. Hører bare en lav dur av en hund som sover.

Da nytes kaffen sakte og med andakt.

 

IMG_6706 (427x640) 

 

Min sønn har tatt turen innom for noen dager og får her litt opplæring i mc. Han ønsker å ta mc lappen. Først fikk han prøve litt alene på privat veg, før det bar ut på hovedveien med Mr. Bjørkly som sjåførlærer.

 

IMG_6678 (640x427)

 

Lurer man seg tidlig om en dag, kan man være heldig å oppleve et av naturens under. Her tusler en elg-familie fredelig forbi en tidlig morgen.

 

IMG_6639 (640x414) (2)

 

I morgen starter vi på turen ned til Elverum for å hente hjem lille Kairo. Jeg gleder meg masse til å få han hjem og begynne å trene igjen. Den kontakten man får med hunder når man trener dem, er bare enorm.

 

Kairo 6,5 uker

 

Man skal ha pondus for å fylle skoene etter Enyo, men det skal du slippe lille venn. Du skal få være deg selv og utvikle din helt egne personlighet. Velkommen hjem lille Kairo.

3 kommentarer:

 1. Det er godt med en stille morgenstund.
  Her blir det ofte ei stund med data og frokost tv om morgenen. Etter ei stund der i sofakroken er det som regel tid for litt husarbeid. I dag har jeg fått plantet litt blomster ute.
  Sikkert spennende å lære seg å kjøre motorsykkel for en ung mann. Magne spør om ikke jeg har lyst til å lære det siden min mann har sykkel. Men nei, det frister ikke. Syns det er koseligst å sitte bakpå.
  Riktig god tur til Elverum. Blir nok spennende og mye morsomt å oppleve med en liten hund i huset fremover.
  Vi skal til Oslo i helga.
  Ønsker deg ei riktig god helg :)
  Ø

  SvarSlett
 2. Heia Heidi :)

  Herlighet som jeg plages med å komme inn på bloggen din, måtte gå ijennom Line`s lille plass profil for å komme hit, merkelige greier, men, men !!

  Veldig fine bilder du viser, å herlighet for en nydelig valp du har kjøpt, ble utrolig lei meg når jeg leste om Enyo, at det går ann at et liv er så sjørt, veldig trist <3
  Men gleder meg til å få følge lille Kairo gjennom bloggen din :)

  Ser din kjære har god smak under her med, jeg ønsker meg veldig en hvit Ektorp nemlig :)))

  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 3. Kan tenke meg du har travle dager med et lite nurk i huset.
  Ville bare inn å ønske dere lykke til og ei herlig helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.