mandag 17. desember 2012

På et lite bord fra Ikea

 

 

 

Har det kommet litt hjemmekomponert julepynt. Ikke tradisjonell julepynt, men med en furukvast og levende lys kommer man langt.

 

IMG_8405 (390x640) (2)

Så er det bare å “tage hva man haver”, sette det sammen og vips så har man en julekrok. Ellers på året kan man jo bruke andre materialer.

-et lite blikkfang i stua.

 

IMG_8410

 

Den gamle høvelen har fått besøk av en furu kvast og en svibelløk jeg fant i kjøkkenskapet. Jeg tror ikke den vil blomstre, for det går veldig sakte med den, men den er jo søt som den er.

 

IMG_8404 (640x357)

Jeg er lite på besøk for tia og det må jeg bare beklage. Like mye for meg selv som for dere andre. Jeg har liten tid foran pc,n pga jobb og alt som skal gjøres og ordnes nå før jul. Men jeg kommer sterkere tilbake om noen dager. Da kan roen senke seg og freden bare komme.

 

Inntil da, er det bare å nøye seg med korte innlegg og gode tanker.

Ha en fin uke.

3 kommentarer:

 1. En veldig koselig krok.
  Det er ikke så mye som skal til for å lage litt julestemning. Behøver ikke vanlig julepynt for det.
  Ønsker deg ei riktig god arbeidsuke. Det er jo koselig å kunne være med å prøve å lage litt julestemning på arbeidsstedet.
  Har fri i morgen og så har jeg ikke fri før lillejulaften. Og med litt oppgaver utenom på "fritida" så er det ikke så mange dager igjen til julekos/ordning her hjemme. Men er jo sånn noen lunde ferdig pyntet. Etter hva Finn sier på GMN i dag så behøver en bare juletre og etpar blomster så er det ferdig julepyntet i stua. Og det er jo sant. Men har jo fått frem englene mine jeg da.
  Ha en herlig føjulsdag :)

  SvarSlett
 2. God morgen;)
  Så koselig med høvelen, furukvisten og svibelen. Jeg like at sviblene kommer sakte. Pga av allergi må de ut når blomsten kommer.
  Her er det fridag og jeg skal handle julematen på en videregående skole som har julegate. Det er faktisk det 12 året jeg gjør det. og kanskje det siste pga skolesammenslåing.
  Jeg er ikke ferdig til jul, men pytt;)
  Jeg har begge barna mine tilbake på norsk jord så det holder;)

  Ønsker deg en fin uke;))

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 3. God tur og ha en riktig fin julefeiring :D
  Cecilie

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.