fredag 7. desember 2012

Tømmervegg

 

Da ble det en tur til Bergheim før jul likevel. Vi hadde ikke tenkt å dra denne helga. Men nå har det vært skikkelig kaldt denne uka og v ier redd vannet har frosset, da en ovn vi satte i kjelleren utløste strømbrudd.

Gode naboer har vært å slått på strømmen igjen men ovnen i kjelleren kan vi ikke bruke ,og varme må vi ha der så da må dit å ordne det.

Denne tømmerveggen er en av flere i huset. Men er så langt den eneste som vi har tenkt å male. Og det skal vi bruke helgen på. veggen er nå ferdig pusset og vi har hatt akrylmasse mellom stokkene.

 

IMG_8297

 

Veggen er på det som blir kjøkken, eller “anretning” Kjøkkenet blir todelt med en del der kjøkkeninredningen skal være, og et spisekjøkken. Og denne veggen er altså i den delen av rommet som innredningen er. Men vi skal ikke gjemme veggen bak mange skap.

Det blir kjøkkenbenk her, men ingen overskap. Skapene blir på den andre veggen, som ikke er kommet opp enda. Det blir vask på denne veggen, derfor er det mest praktisk med en malt glatt flate.

Også det at rommet blir litt trangt og da kan det bli ganske påtrengende med en mørk tømmervegg.

Så er det fargen da. Jeg har lenge vært veldig bestemt på Gustaviansk blå. Men er usikker på om den blir for mørk. Men jeg har ikke klart å finne en annen lysere farge som jeg tror vil gi samme utrykk og stemning, så når jeg nå må kjøpe maling i dag, så blir det Gustaviansk blå. Vi får heller male over hvis det ikke går.

 

IMG_8313 (416x640)

 

Da ønsker jeg folket en riktig god helg så sees vi på Mandag. Kanskje er veggen ferdigmalt da. Det blir spennende å se..

2 kommentarer:

 1. nydeig vegg da :) jeg har også lurt på den fargen her, men tenkt at den passer dårlig med rødt til jul.. og rødt må jeg ha :) herlig dyp vinduskarm også :)

  SvarSlett
 2. Det er en flott vegg. Tror den blir fin blå. Håper du har funnet rette farge.
  Ellers er det jo ikke værre enn at du må male igjen. som du selv sier.
  Det er det som er greit med maling.
  Lykke til med jobben,håper det gikk bra med vannet.
  Ønsker deg ei herlig "jobbehelg" :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.