torsdag 25. april 2013

Det skjer ting..

 

 

Våren har kommet utrolig seint i år. Enda ligger det snø på jordene og i deler av hagen på Bergheim. Noe barflekker er det jo her og der, men smått kommer det en snøbyge og alt er hvitt igjen.

 

IMG_9624 (640x426)

 

Men det ser jo ut som våren likevel kjemper seg fram.

 

IMG_9625 (640x311)

 

Inne har vi begynt med listene. Her ser dere en prøvebit av lista i taket. Det ble noen tusen kroner i lister, og det bare til stua, men vi fant ut at de listene som har vært i gamle dager var 12 cm brede. I dag er den normale bredden 7,5 cm. Så de vi valgte ble noe dyrere.

 

IMG_9616 (640x452)

 

Å legge noen kroner i det som gjør forskjellen tror vi er det er verdt. Gulvlistene er kappet og fått et strøk maling i en “overraskende” farge. Er litt spent på hva dere vil syns. Taklistene blir imidlertid hvite. Dermed har jeg røpet at gulvlistene IKKE blir hvite. De blir tofarget, vent å se..

 

IMG_9633 (414x640)

 

Til helga skal vi til Trondheim å stille ut kjekkasen vår. Blir spennende å se om han klarer å gjenta forrige bragd. Da vant han alt som var. Men det var i September og han var 5 mnd. Nå er han snart året og begynner å bli stor gutt, så får vi se hvordan han har utviklet seg.

Altså mye spenning i vente. Ha en god dag!

4 kommentarer:

 1. Ja det er det verd- den forskjellen, men jammen er lister dyrt og en kjedelig ting å kjøpe i grunn. Gleder meg til å se fortsettelsen :)

  Lykke til på hundeutstilling !

  En fin dag til deg

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Brede lister koster jo skjorta.. huff.. men, det gjør en forkskjell ja. Og vi kunne ikke ha satt opp smale lister når alle andre er brede..

  spent på å se fargevalg. :)

  Her har våren endelig kommet :)

  SvarSlett
 3. Kjedelig at det er så kostbart å pusse opp når det er så morsomt :D

  Jeg har valgt å male gulvlistene i samme farge som veggen. Dette pga at det er så lavt under taket hos meg og listene "stjeler" litt av høyden. Blir spennende å se hva dere har gjort! Jeg suger til meg alt av tips og ideer i disse dager ;)

  Ha en fin dag
  Cecilie

  SvarSlett
 4. Lister er dyrt, å pusse opp er dyrt!! Heldigvis er det verdt det også.
  Spent på de listene :)
  Lykke til på utstillingen.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.