tirsdag 9. april 2013

Oppbevaring og jakten på våren…

 

 

Da har kanskje flere fått med seg at Huset Bjørkly nå er “Fra Gård og Grunn”. Jeg kunne jo ikke helt dy meg, men måtte skrive “til gods og gull” under. Jeg har mine tvil med henhold til både godset og gullet, men syns det ble en humoristisk bisetning.

Navnet fra Gård og Grunn kan jo tolkes på flere måter, Og det er vel meningen også. Men mest for at navnet er nøytralt og handler om alt fra gård til grunn her hjemme på Bjørkly, på gården Bergeim og på hytta.

Har sett at flere av dere mistet bilde i følgerollen deres, men det kan endres på instillingene har jeg funnet ut i senere tid.

 

IMG_3091 (461x640)

 

Dagens bilde er egentlig fra “arkivet” men viser noen smarte måter på oppbevaring i landlig nostalgisk stil. Flasken brukte de før på sykehusene med intravinøst i. Lite norgesglass til stiklinger eller som her, en lite grantre. Melkespannet hadde vi tennbriketter i, men nå står det til pynt. Og den lille brune krukka er fin til oppbevaring av småting på kjøkkenet.

 

_MG_9535 (640x427)

 

Dagens bilde fra Jakten på våren 2013

1 kommentar:

 1. Syns navnet du har valgt var morsomt.
  Kan godt bli det blir gull av det den dagen dere evt
  finner ut dere vil selge. Er jo en veldig lurt å investere i fast eigendom.
  Og våren? Ja den er det visst et stykke til enda ser det ut for. Her er det heller ikke bart, og mange kuldegrader om natta. Hadde vært -9 i dag tidlig.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.