tirsdag 13. august 2013

Mye nytt til Bergheim

 

 

Mye og mye Fru Blom….

Men litt nytt er det kommet denne uka. Først hadde vi besøk av Tore sin niese og søster, og hennes barnebarn. Og fra henne fikk vi en nydelig brodert løper med rosemønster og en fin glassklokke.

 

_MG_0386 (552x640)

 

Og i dag var jeg på bruktbutikken på Rørvik og fant meg noe småtteri. Koppsettet har jeg et likedan av fra før, og prisen var 40 kroner, så det fikk bli med hjem. To terriere til samlingen min. Og nå er krushunder blitt populære så det er ikke så lett å finne fine eksemplarer, men disse fikk bli med hjem.

IMG_0388 (640x591)

 

Denne nydelige saus-skåla MÅTTE jeg bare ha. Jeg liker utrolig godt formen på den. Fant også en søt liten ause i blikk som passet fint til.

 

_MG_0398 (640x427)

 

Den er stemplet “Egersund” Men dette er et stempel jeg ikke har sett før, så hvis noen kjenner til det og vet noe om når dette stemplet ble brukt, så legg gjerne igjen en kommentar.

 

_MG_0396 (640x427)

 

Så er de sommerlige filleryene pakket bort og byttet ut med varme lune tepper. Dette teppet er gjennomvevd og av rein ull. Jeg fikk det for 400 kr på en lokal facebook side for kjøp og salg.  Jeg syns jeg fikk det billig og det passer perfekt.

For hvitelskere så er nok dette rommet i overkant av farger, men jeg kan love dere at å sitte her mens det knitrer i ovnen og skjømmes ute, med tente stearinlys og varm te i en gammel slitt tekopp. DET er stemning det…

Nyt kvelden!

4 kommentarer:

 1. Syns du har ei veldig koselig stue.
  Og så fine ting du har fått tak i.
  Den løperen var flott.
  Ønsker deg ei fortsatt herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint- lekker duk og den saus skåla den skulle jeg gjerne hatt :)

  Liker stua veldig godt- den er helt nydelig og med den flotte sofaen så er det herskapelig hos deg !

  Ønsker deg en herlig dag

  Smil og klem Monica

  SvarSlett
 3. Så koselig at du har lagt deg til som følger hos meg :). Da fant jo jeg deg også :). Har sittet å lest flere av innleggene dine her nå og kost meg masse. Mye jobb å restaurere, men slitet blir glemt etterhvert som rom begynner å bli ferdige å man kan dra frem pynten ;). Legger meg til hos deg, så finner jeg deg igjen :).Mvh Lise

  SvarSlett
 4. Så koselig, likte stuen veldig godt.
  Jeg liker litt farger, hvitt blir for sterilt og kaldt for min smak.

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.