tirsdag 1. oktober 2013

Om å leve med det…

 

Da har vi offisielt flyttet til Bergheim. Vi er på langt nær ikke ferdig. Ting har tatt tid og det føles som om vi knapt har begynt. Men for å få frigitt litt kapital så vi oss nødt til å selge Bjørkly.

Her en kveld før vi kom kjørende med flyttelasset tok jeg dette bildet i stua. Kameraet mitt er nok noe slitent for kvaliteten ble ikke det beste, men med litt innlevelse kan man kanskje ane noe av stemningen med disse gamle møblene i dette gamle huset. Men det ble ikke lenge jeg fikk være i paradiset….

 _MG_0699 (640x427)

 

Alt dette måtte ut for å gi plass til det vi hadde. Ektorp sofaen fra Ikea ble gedigen i disse små rommene. Bordet og skapet til venstre er nå solgt. Stolene er båret tilbake på lemmen.

 

_MG_0775 (640x427)

 

Ikke det at det ikke ble bra nok, men nostalgihjertet mitt gråter en skvett nå altså. Biedermeieren  blir igjen, men den kom ikke like godt til sin rett.

Jeg har ikke vist bilde mot andre siden av stua, det gjør jeg nå og nå ser dere hvorfor. Vi er ikke ferdig med veggen og ikke er det listet heller. Vi venter på isolasjon og nye vinduer og dør . Håpet er å få dette ferdig før jul, men vi får se..

 

_MG_0776 (640x439)

Fra Biedermeieren ser man inn i det som skal bli nytt kjøkken. Det er satt opp stender, men ikke kledd igjen. Og det er fordi vi må få åpnet døren mellom nåværende kjøkken og stua først. Og før det kan skje må vi ha rørlegger.

_MG_0779 (640x425)

 

Det nye kjøkkenet som skal få innredning fra Ikea fungerer nå som et mellomrom mellom kjøkkent nå og stua. Når kjøkkenet er flyttet blir dette rommet spisekjøkken med god spiseplass og forhåpentligvis et lite spiskammers i hjørnet.

_MG_0781 (471x640)

For å skjule at det ikke er vindu jeg jukset litt og hengt opp noen gardiner og blondegardiner som slipper litt lys gjennom.

Vel det var en liten runde. Vi får bare gjøre det beste ut av det, men planen er at den gamle atmosfæren skal tilbake i disse gamle stuene..

Nyt dagen.

6 kommentarer:

 1. Morsomt innlegg. Spennende å se andre ting enn et ferdigpyntede rom hele tiden.
  Synd vi ikke er naboer lengre, men jeg skal fortsatt følge deg her inne ;)

  mvh
  Cecilie

  SvarSlett
 2. Er dikker på at dette kommer til å bli veldig bra når dere blir feridge.
  En må bare tåle å leve i et litt midlertig miljø så lenge.
  Syns egentlig det ser veldig koselig ut, selv om det ikke er slik du vil ha det.
  Du er flink til å gjøre det beste utav det du har.
  Ha en herlig høstdag :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, ny fase i livet påbegynt. (",)
  Jeg synes ikke det var så ille, jeg, selv om jeg skjønner hva du mener. Men man må jo bare regne med noen faser der ikke alt er helt på stell når man er inne i en slik prosess som dere er.
  Lykke til videre.

  SvarSlett
 4. D første bildet va jo veldig fint, men må man,så må man. Du e nu flink og gjør det koselig i anleggsperioden uansett😀d bi knall til slutt🙈🙉

  SvarSlett
 5. Det er godt vi er flere som lever i oppussing:) Men det er så spennende, synes jeg, å planlegge og drømme om hvordan det skal bli. Tenke ut lure løsninger... Ja, det er en fin tid:)

  SvarSlett
 6. så flott det første bildet var! sukk :) blir spennende å følge med på alle planene fremover! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.