torsdag 7. november 2013

Stylist Rønning på oppdrag…

 

-hjemme hos seg selv…

Men først vi jeg bare fortelle at i dag ble jeg lei av eksamensoppgave, Olweus teorier om mobbing i skolen og pensom om barne- og ungdomspsykologi. Da jeg i tillegg åpnet facebook og trodde nasjonen var i krig, bare for å oppdage at det handlet om NRK og et smykke, tenkte jeg at nå vil jeg gjøre noe kos

Jeg vil blogge..

 

_MG_1007

Det er nå snart gått 8 uker siden gulvet ble støpt og vi kan gå litt videre i prosessen med det som skal bli bad, så i går kveld tok vi mot til oss.  Vi reiv to vegger med panel malt i “gresk blå” som vist her og huntonittplater og gjett hva vi fant. Jo bordkledning som har vært på utsiden en gang. Altså har de tenkt gjenbruk før i tia også. Ved nermere ettertanke var gjenbruk sikkert mer vanlig da enn nå, men det var litt spesielt og tøft.

 

_MG_1003_MG_1004

 

Vi lagde bål og det ser neste ut som vi har satt fyr på uthuset ( nytt navn blir sommerstua). Jeg begynte å fantasere om vi skulle la veggene på det kommende badet være sånn…. Men der sa Tore blankt NEI! Ikke på et bad, sa han…

 

_MG_1013

 

 

Så i dag, når han er på jobb lot jeg bøker være bøker og skriving være skriving.  Jeg vil forevige den tøffe veggen før det også forsvinner

Jeg bar ting og tang ut og inn av rommet fotograferte og ja….. faktisk koste meg. Kunne sikker gjort mer ut av det, men det tar så enormt mye tid. og noe må jeg begrense meg.

 

_MG_1015

 

Jeg har en liten samling gamle karafler og de satte jeg i vinduet sammen med noen telys = stemning. Gardintrappa fikk jeg med på kjøpet da jeg kjøpte salongen til stua. Den har jeg  “pyntet” med en bunke med gamle kjøkkenhåndklær i lin, en saus skål og en smørkrukke fra Stavangerflint, et gammelt litermål og et dl mål, noen hekla brikker og i sinkbøtta står et lite einetre som jeg fant i hagen i går.

 

 

_MG_1016 (2)

Det kunne jo blitt skikkelig tøft med disse veggene. Noe àla Home&Cottage-stil. Men sånn er det, man vinner ikke alle kamper. Jeg tror det blir bra uansett jeg…

En annen ting jeg ser er at kameraet mitt har gjort sitt, så det første jeg skal bestille når stutentlivet er over og det kommer lønn inn på konto er nytt fotoutstyr.

Nå skal jeg imidlertid starte bilen som ikke har vært i gang på en uke. Jeg skal på butikken og handle mat, og innom posthuset

Smiley, der blinker

Ha en fin dag!

11 kommentarer:

 1. Wow. Så fine bilder. Veggene var veldig sjarmerende, enig med deg der. Men de egner seg kanskje ikke så godt på ett bad, med tanke på fukt og sånn. Det var imidlertid gøy at du foreviget de og gjorde det så fint på bildene. Det blir gøy å ha siden når badet er ferdig. Blir sikkert knallfint tenker jeg.
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 2. jeg reagerte på det samme i dag.. også denne saken som er laget på folkeopplysningen.orf, om at NRK skulle sladde korset i det norske flagget 17. mai, og folk går bananas.. Ironi er farlig å bruke nå, folk er jo gravalvorlige...

  For en herlig vegg!! skjønner du gjerne ville hatt den ja, nydelig :) og så flott d har gjort det! en herlig blanding av karafler også, de var kjempefine :)

  ønsker deg en fortsatt fin dag, her males det så skuldra snart detter av.. to rom på en gang, blir passe hektisk...

  SvarSlett
 3. Tror det kunne blitt stilig som en vegg på badet,
  visst det ikke er en vegg med direkte vannsprut på.
  Kan jo lakkes med matt lakk. Tror jeg ville prøvd å
  bearbeide gubben litt til. hehe. Lykke til.
  Flott kommer det til å bli uansett. Syns du er flink til
  å pynte. Er litt av et arbeid å dra ting frem og tilbake slik.
  Men det blir jo mye flottere. Hadde ikke vært det samme
  om du bare tok bilde av den veggen uten pynten rundt.
  Lykke til med oppgaveskriving og alt det andre du har på programmet.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 4. Hei hei. Lenge siden sist :-) Den veggen var supersjarmerende, kanskje du kunne sette den opp igjen i sommerstua? Og så fint du har stylet, jeg koser meg også veldig når jeg holder på med slikt. Herlig gardintrapp også, en slik skulle jeg gjerne hatt :-)

  SvarSlett
 5. Det var en nydelig vegg :) Men kan jo godt være at det er smart å høre på Tore. Hadde det vært et annet rom enn et våtrom så hadde den sikkert bestått !

  Ja det er herlig meditasjon å gå slik rundt å dille - trenger det av og til !

  God helg !

  Her er det barnedåp i helgen og oppussing

  Smil og klem Monica

  SvarSlett
 6. Fine bilder! (",) Veggen var veldig fin, men jeg skjønner jo at det kanskje ikke var så populært å skulle beholde den. Lykke til videre, jeg følger spent med.

  SvarSlett
 7. Jeg hadde sloss (les: myrdet) for å beholde den veggen. Også på badet. Nydelig!

  SvarSlett
 8. For en nydelig vegg, jeg hadde kjempet hardt for den!
  Ha en herlig helg.

  SvarSlett
 9. Veggen er kjempeflott, men kanskje litt risikabelt på et bad.
  Dumt med fuktskader.
  Og man må jo velge sine kamper med omhu :)

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 10. Tusen takk for fint innpakka premie. Utrolig hyggelig å finne sånt i postkassa. Og sjokoladen var nydelig! :-)

  SvarSlett
 11. For noen nydelige bilder av det flotte rommet ditt - de veggene var helt fantastiske.
  Likte veldig godt gardintrappa di og ikke minst den flotte samlingen med karafler - jeg har en del slike selv men tror nok aldri jeg får nok ;)
  Ønsker deg lykke til videre med eksamenslesing mm... Og tusen takk for masse flott inspirasjon som gjorde min lunchpause enda bedre i dag!

  Titti-klæmm

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.