mandag 23. desember 2013

Glade jul ?

 

 

Forst vil jeg takke for koselige kommentarer og hilsner, jeg blir så glad når dere tar dere tid til en liten hilsen. Jeg er ikke så flink til det selv, men uten at det skal være en unnskyldning så ble det i år et kappløp, et kappløp med julen. Det har vært så utrolig hektisk i ukene før jul at jeg knapt har merket at desember har kommet og snart gått.

 

IMG_1252 (640x605)

 

Og ikke nok med at vi har stått på hodet for å komme så langt som mulig både med kjøkken, bad og stue. Uka før jul måtte jeg til Harstad for å avlegge muntlig eksamen. Nå er det i boks og jeg kan gratulere meg selv som autorisert vernepleier. Fire år på høgskolen i Harstad er over og jeg skal ut i samfunnet og bistå de svakeste av oss, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har som hovedmål å være et  godt medmenneske og en helsearbeider som utgjør en forskjell.  Med 23 års erfaring som miljøarbeider er jeg vant til å kjempe men vernepleierstudiet har gitt meg noen “våpen” å kjempe med, som kompetanse, kommunikasjonsevner og kunnskap. Disse våpnene akter jeg å ta i bruk både for de menneskene jeg skal hjelpe og løfte fram, og deres pårørende. Et arbeid jeg gleder meg til å ta fatt på.

 

IMG_1058 (640x402)[4]

 

Så får jula komme og gå her på Bergheim uten at den blir markert med brask og bram. Egentlig syns jeg det er veldig greit. I de seinere årene har jula etterhvert fått en annen betydning enn tidligere. Jeg syns det er en tid for refleksjon og ettertanke.  Menneskesyn og verdispørsmål kan få tøffe tak med den nye regjeringens flytningepolitikk. Samtidig som de avviser mennesker i nød, gir de mer til oss som har alt i form av skattelette og reduserte avgifter. Vi må passe oss i dette landet, så ikke velstanden blir en  for stor selvfølge.

Det er mennesker der ute som lager maten sin i gamle rustne blikkbokser og lever i ytterst fattigdom og nød. Med tanke på det blir jeg ydmyk når jeg nå skal presentere det nye kjøkkenet på Bergheim. Med de fasiliteter man kan tenke seg….

 

IMG_1281 (640x469)

 

Det mangler fortsatt noe småtteri som lister, en del elektrikerarbeid gjenstår og vi skal ha panel på endeveggene til innredningen sånn at man får et inntrykk av at det er innebygd. Men ellers er jeg veldig fornøyd. Jeg skal komme med en nærmere presentasjon når det er mer ferdig, lengre enn dette kommer vi nok ikke før jul.

 

IMG_1283 (444x640)

 

Nå skal vi prøve å  rydde litt og lage det  koselig for oss selv. Det blir ingen storstilt pynting men juletre skal vi ha og det er utrolig hva noen røde lys og furukvister kan gjøre.

Nyåret starter med å fortsette for å få ferdig prosjektene vi er i gang med, så da er det veldig greit å ha minimalt å rydde bort.

Kose dere og riktig

GOD JUL

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med bestått eksamener.
  Ja det må være veldig godt å være ferdig med 4 års studie.
  Lykke til med oppgavene som vernepleier.
  Har også tenkt på den med alle gode vi har mot de som omtrent ikke
  har noe. Er skremmende visst politikken går enda mer i den retningen.
  Håper dere klarer å ta det med ro og kose dere godt i jula.
  Ønsker deg ei riktig god julehøytid :)

  SvarSlett
 2. Veldig interessant det du skriver, og gratulerer så mye med bestått eksamen! Det er en fin start på julen! Og gratulerer med nesten ferdig kjøkken! Det har blitt så fint! Ønsker dere en god jul!

  SvarSlett
 3. JEG ønsker ei riktig GOD JUL og godt NYTTår 2014.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt kjøkken og ikke minst som autorisert vernepleier. Du er virkelig dyktig som har kombinert så mye på en gang. Det står det respekt av.
  Håper du og dine får en riktig god jul.

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett
 5. Så fint det ble :)
  Og Gratulerer som vernepleier- dere gjør en viktig jobb.

  Ønsker deg en God og fredelig Jul- kos deg

  Juleklemmer fra Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.