onsdag 4. desember 2013

Når ble jula svart og grå ?

 

 

For det har nemlig gått meg hus forbi….

I dag kom Vakre Hjems juleutgave i postkassen. Spent og forventningsfull satte  jeg meg ned med gløgg, kjeks og clementiner,  jeg skulle virkelig kose meg og ånde inn juleinspirasjom med de riktige duftene rundt meg. Skuffelsen var derfor stor når jeg sist i bladet oppdager at alle reportasjene har samme stil og samme farger.  Som dagen i dag og været ute:  grått, svart, vått, med en hvit snøflekk her og der.

IMG_3476 (640x390)

Jeg fikk litt sånn  våt- slapsete-november-dag-følelse.  Hvor har Vakre Hjem gjort av tradisjonene? Det var flotte hjem bevare meg vel, men det var knapt med julestemning.

Trender er helt ok, men når alle reportasjene ser ut som de er  fra samme hjem med hvit base og gamle skap eller hyller malt i sort eller grått. DET! treffer meg ikke på denne tiden av året. Her kunne redaksjonen ha tatt seg bryet med å variert litt.

Det eneste sporet av en “min” jul var en reportasje på to sider, der noen halmsekker var redd opp som en seng i tradisjonelle julefarger og julemønster.

Beklager  jeg sier det rett ut, dette var for dårlig!

4 kommentarer:

 1. Hjertens enig fra A til Å! Dét bladet ga ikke mye glede eller positiv inspirasjon. Litt jul i "nye" farger er ok, men ....
  God forjulstid i varme farger til deg - Liv

  SvarSlett
 2. SÅ enig, selv om jeg ikke har sett akkurat dette bladet. Jeg har sagt opp abonnementet på Vakre hjem og interiør, fordi jeg syntes at bladet etterhvert beveget seg alt for langt fra vanlige folks hverdag. Jeg har forresten lagt merke til at i nevnte blad kan jula være både turkis og rosa, men aldri rød! I år er den altså svart og grå. Ja, ja....redaksjonen må være inne i en depressiv periode. Den blir kanskje enda dypere når abonnentene forsvinner?

  Må si at jeg storkoser meg på bloggen din. Et slikt varmt og koselig hjem må det være godt å komme inn i!

  Førjulshilsen fra Randi

  SvarSlett
 3. Dere kjeder dere ikke dere heller :) Den tapeten som jeg har brukt i stua er å få i mange fargenyanser- så vet du det :)

  'Ønsker deg en fin dag

  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Tenkte i grunnen det samme som deg. Masse fint å se på i bladet selvsagt, men akkurat til jul gjør det jo ikke noe om de tar med litt av det tradisjonelle også. Savner vel egentlig det ellers også. Det finnes jo fortsatt igjen noen av oss som digger farger også...
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.