fredag 31. januar 2014

God helg

 

Det skjer igrunnen ikke så mye på Bergheim, eller så er det at det er akkurat det det gjør. Jeg har begynt å jobbe igjen. Jeg er ansatt som vikar i en 70% stilling i kommunen i tillegg til at jeg tar ekstravakter på DPS.  Det skal igrunnen bli deilig å tjene penger igjen. Vi har klart oss utrolig bra på en lønn, men det er veldig kjekt med sine egne penger og jeg har vært økonomisk uavhengig i all min tid, så dette med å ikke ha noe selv er uvant. Heldigvis har det bare vært midlertidig og nå er altså lønn på veg inn  på konto igjen.

 

_MG_1711 (586x640)

 

Vi er nok fortsatt litt late etter innspurten før jul for vi har ikke tatt skikkelig av slik vi gjorde da, men ting går sakte men sikkert og i mellomtiden har vi jo andre ting som fortløpende må gjøres. I helga skal jeg jobbe så da får “Storbonden” jobbe effektivt uten forstyrrelser.

 

IMG_1691

 

Og med disse to sjarmerende skapningene i hus, ønsker jeg dere en riktig god siste Januarhelg.  I morgen er det februar, den går fort og så er vi plutselig i mars.

 

_MG_1712 (524x640)

3 kommentarer:

 1. Her blir det ingenting gjort når det gjelder oppussing.
  Men det er masse som burde vært gjort.
  Orker bare ikke. Har vel litt for mye annet på programmet.
  I dag er det helt fri, og da må huset shines litt.
  Skifte på senger m.m.
  skulle gjerne hatt ei slik fin trapp å pynte i,
  Her er det rødt belegg i den ene trappa, og
  i den andre et rødt teppe. Blir vel gjort noe med
  en gang i fremtiden.
  Ønsker deg ei god jobbhelg :)

  SvarSlett
 2. Hva skal du bruke alle pengene du tjener på da :) hi hi... Godt med egen inntekt igjen ja, det må det være. Du har og er veldig flink da. Spennende å se alle prosjektene deres, blir aldri ferdig så lenge man har hus og tomt. Men pusse opp alle rom gjør man jo ikke hvert år- heldigvis.
  Tenk i morgen er der februar- og den måneden er kort :)

  God helg- kos deg

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Det er godt å vite at man kan klare seg med litt mindre penger i en periode, men jammen godt å ha egen inntekt også. Det betyr jo ikke at man trenger å bruke alt. (",) Men har man et gammelt hus er det jo alltids noe som trenger oppmerksomhet...

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.