torsdag 6. februar 2014

Så kom sola til Bergheim

 

 

Hvordan kan man unngå å få vårstemning når været er som det er her. Ikke en snøflekk noe sted og når sola endelig for en stakket stund nådde over fjelltoppen før den sank igjen, var vårfølelsen et faktum, med tilhørende livlig fuglekvitter var det ikke til å unngå.

 

_MG_1791 (1000x977) (640x625)

 

Jeg hentet ut den første og beste stolen jeg fant i nærheten og koste meg i solveggen med kaffe og  mine to yndlingsblader, Lev Landlig og Norske hjem. Det var kvelitetstid og en påminnelse om at vi går en fin tid i møte.

 

_MG_1785 (1000x760) (640x486)

 

Men en merkelig vinter har det vært, ikke et snøfnugg siden midten av desember og ikke en regndråpe siden jul. Når faren for brann er større enn å bli snødd inne i januar og februar, så er det rart. Men sånn er det faktisk her i trøndelag.

 

_MG_1788 (1000x667) (640x427)

 

Men vi har hatt mye vind og som dere ser på bildet over så har vi måttet pakke inn Rododendroen og blir det fortsatt mye tørt vær så må vi nok stå på og vanne den mye når tælen går, for tæle har vi mye av i år.

 

 

_MG_1794 (640x291)

 

Halmkutteren er pyntet med granbar, jeg syns gran og furu er fint å pynte med både ute og inne. Bildet under viser nabolaget og som dere ser er det dårlig med vinterstemning her. Jeg er veldig glad i barfrost for da er det fint å gå tur i skogen men jeg skulle gjerne kunne hatt på meg ski også. Det typiske er vel at det laver ned med snø i Mars og April når vårstemninga kommer for fult.

Nå var dette i går men det ser ut som det blir like fint i dag.  Jeg starter imidlertid på jobb i kveld og skal jobbe i helga også, så dere får kose dere rundt om i det ganskeland.

 

_MG_1789 (1000x334) (640x214)

 

Tusen takk for koselige kommentarer og hilsner.  Det setter jeg umåtelig stor pris på.

Ha en fin dag.

5 kommentarer:

 1. Så fine vårlige bilder.
  Vi hadde også en sånn dag i går, i dag er det ikke like fint.

  Ha en flott dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg syns det er flott med vår i februar. Men unormalt er det
  Her er det noe snø, men det er mildt.
  Bare så vidt litt kuldegrader, og her er det
  vanlig med over -20 på denne tida.
  Det er meldt mildvær i mange dager fremover.
  Så kanskje det blir tidlig bart her i år.
  Men jeg tror det ikke før jeg ser det.
  Kan komme mye snø i mars og april også.
  Ha ei flott jobbhelg :)

  SvarSlett
 3. Jøss, er det sant? Det ser jo ut som april/mai... Her er det masse snø fortsatt og det snør.. Fine bilder, og det så deilig ut i solveggen, jeg gleder meg til det blir vår her også. Men det er nok noen måneder til!

  SvarSlett
 4. Vi har de samme favorittbladene, ser jeg. Selv om jeg nyter mine innendørs foreløpig, (",) Det ser ikke akkurat sånn ut her, utrolig hvor store forskjellene kan være. Dette ser jo ut som tidlig mai.
  Ha ei fin jobbehelg.

  SvarSlett
 5. Deilig når sola dukker fram! Her så det jo riktig vårlig ut! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.