torsdag 26. juni 2014

Norgeskoppen

 

 

Trekningen som er annonsert i Juli må forskyves noen dager. det skyldes rett og slett den staselige karen på bildet under.

Forrige uke fikk han tittelen AusDauer test  (AD) som betyr at han har bestått en utholdenhetsprøve. Man sykler to mil med hunden innenfor et gitt tidspunkt. To dager seinere deltok han på utstilling ved Schæferhundklubben avd. Møre og Romsdal i Kristiansund. Der fikk han  utmerkelsen Excellent, ble nr 2 i klassen, fikk CK ( Certefikat kvalitet) som betyr at dommeren syns han er så bra i forhold til standard at han kan bli champion.

 

IMG_0031

Det ga oss motivasjon til å melde på enda en utstilling på Løten i Hedmark. og dit skal vi helga den 4-6 Juli. det betyr at trekningen av koppen blir utsatt til Mandag eller Tirsdag uka etterpå. Håper dere holder ut til da. Foreløpig er det ikke så stor rift om koppen så her er det gode muligheter til å vinne.

 

IMG_0024 (584x640)

 

Vi er så heldig å ha besøk av tanteungen min fjerde året på rad. Mariell og Soffi er blitt gode venner og sover sammen om natta. Ellers så liker Soffi å kose seg på Mariell sitt fang.

 

Husk å kommentere i innlegget under hvis du vil være medpå trekningen av en nydelig Norgeskopp, designet av Tonje Wahl Løwer.

Lykke til og fortsatt god sommer!

3 kommentarer:

 1. Ein nydeleg hund du har! Vår tispe har fått kvalpar og dagane går med til kosing og pass av desse småtrolla. Ynskjer deg ein god sommarkveld vidare :-) Irma

  SvarSlett
 2. Så moro :) Lykke til - til Kairo og dere alle.

  Han ser ut som en Champion!

  God helg klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Klart Norgeskoppen kan vente når man har en hund i Norgestoppen. (",) Håper det gikk bra i helga.

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.