mandag 9. juni 2014

Ut i hagen

 

 

Vi hadde ingen planer om å bruke mye tid i hagen i år fordi vi har mye som skal gjøres med huset. Vi hadde nok mer eller mindre innstilt på på å klippe plen og nøye oss med akeleiene som vokser fritt omkring i hagen.

 

IMG_0077 (640x427)

 

Vi kjøpte oss likevel en jordfres  på tilbud og fikk lyst å prøve den, dermed var mye gjort. Bak uthuset var en gjengrodd kjøkkenhage med bl a jordbærbed men området har ikke vært stelt på flere år. I fjor prøvde vi å klippe gresset men det ble bare med den ene gangen for det var så gjengrodd og så mye tuer at vi sleit oss ut.

 

IMG_2644 (640x426)

 

Tidligere i år oppsto en liten gressbrann her da vi brente rivningsmaterial og brannen tok knekken på de værste tuene, dermed gikk det an å klippe uten å pådra seg slitasjeskader. Vi rydda bort planker stein og det vi klarte å rive opp av gammel plast fra jordbærbedet, så satte vi i gang fresen. I hagesammenheng er det nok den beste invisteringen vi har gjort.

 

IMG_2656 (640x427) (2)

 

Nå har storbonden frest opp den mest kupperte delen av området. Noe skal bli plen resten skal bli……. ja, dere kan jo gjette.

 

IMG_2661 (640x416)

At vi skulle få til dette i år hadde jeg ikke trodd. Helt ferdig blir vi neppe men området er flatt og gresset kan bare begynne å gro igjen for nå kan det klippes veldig lett.

Jeg er lite på farten i bloggland for tiden, det skyldes nok mindre fridager enn tidligere. Jeg er ikke lenger verken deltidsarbeidende eller student. Jeg jobber i full stilling i Helseforetaket Nord-Trøndelag, psykiatrisk klinikk. En interessant jobb men likevel krevende. Med en og annen fridag innimellom blir det mindre tid på nett særlig på denne årstiden, derfor håper jeg på en fridag med regn og gråvær der alt husarbeid og andre plikter er gjort for da skal jeg sette meg ned å tråle bloggene deres i ro og fred, det gleder jeg meg til.

Ha en fin 2 pinsedag.

3 kommentarer:

 1. Jordfreser står på lista vår over ting vi burde ha ! Dere er jammen flinke. Hell i uhell med den gressbrannen da kanskje. Tida går så altfor fort og så mye vi må gjøre... Håper du får tid til litt egentid også.

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Så fina bilder du delar med dig av från arbetet i Trädgården!
  Hoppas att ni haft en skön Pingsthelg!
  Jag önskar dig en god ny vecka!
  Kram från Sverige!!!

  SvarSlett
 3. Ja det merkes når man jobber 100%. Blir ikke så mye tid til overs for å si det sånn.
  Jeg jobber fulltid i turnus sjøl, så det veit jeg alt om. Dessuten er man ofte ganske sliten
  når man kommer fra jobb, om man ikke har brukt kroppen like aktivt hele vakta, så har man
  både ansvar og man må bruke hodet hele tiden. Det kan være slitsomt det også...
  Så du får ha bloggen som gullerot og glede deg til en gråværsdag med blogging. Hi hi.
  Stå på med hus, hage og jobb.
  Klem fra Marit

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.