tirsdag 16. desember 2014

Bergheim i Lev Landlig

 

 

 

Så kom bladet med reportasjen fra Bergheim. Jeg har lest og beundret bilder fra hjem rundt i dette landet i årevis, så kom plutselig mitt eget hjem på trykk. Det var litt rart men samtidig må jeg innrømme at jeg er veldig stolt.

 

10849846_10154878941385315_7846743478946419767_n

 

Lev Landlig er nok det interiørbladet som representerer oss best. Vi liker å ta vare på gamle tradisjoner og det bærer nok også hjemmet vårt preg av. 

 

1384167_10200154377577605_3411511629812211440_n

 

Det sto ikke så bra til da vi overtok men vi begynner å bli fornøyd nå og vi er glad for at vi fikk muligheten til å redde Bergheim.

 

Den 14 desember deltok vi i aksjonen “Lys i gamle hus” for å markere vår interesse for bevaring av gamle hus. Bergheim hadde stått tomt en stund før vi overtok men nå er det igjen lys i vinduene

 

IMG_1176[3] (1)

 

Til og med i uthuset har vi tent lys. Nå i desember fikk jeg veldig lyst å rydde ut rotet og lage en liten stue der men jeg må bare besinne meg og vente til våren. Planen å å bruke uthuset til gjestehus eller vi kanskje “flytter” dit selv og overlater hovedhuset til gjestene.

 

IMG_2058 (800x527)

 

Jeg har hatt pc problemer den siste tiden men nå er pcen konfigurert på nytt og virker grei og det er på tide å avlegge dere et lite førjulsbesøk.

Ha en strålende førjulstid.

7 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt med på bladene i bladhylla, og ikke funnet det til nå. Tenkte og at du ville gi beskjed. Det skal bli artig å lese. Jeg er generelt veldig skeptisk til journalister. De jeg har vært i kontakt med har ikke klart å få fram min historie riktig og tatt seg friheter i bildetekster og overskrifter. Derfor er det så bra at du er fornøyd.

  SvarSlett
 2. Reportasjen fra huset deres var helt nydelig. Hadde ikke trodd noe annet heller altså, for jeg har jo sett så mye fint
  på bloggen din at jeg visste det ville bli bra. Så koselig det var på rommet med skråtak også. Jeg digger sånne små rom med skråtak. Vet jeg har sagt det før, men er det noen som absolutt burde komme i et blad så er det dere. Dette var kjempemorsomt og absolutt god lesing og gode bilder for øyet. Kos dere masse inn mot jul og nyt det dere har fått til
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Har ikke fått bladet enda. Men det dukker vel opp en av dagene.
  Gleder meg til å se det. Er jo blitt så fint hos dere.
  Ønsker deg ei herlig siste førjulsuke :)

  SvarSlett
 4. så koselig!! dette gleder jeg meg til å lese. det er jo nydelig hos dere :)

  SvarSlett
 5. Hei. Gratuerer med fin reportasje av huset deres.
  Jeg linker til din blogg og følger den.
  GODE førjulsdager !!

  SvarSlett
 6. Det var en kjempeflott reportasje med fine bilder av det trivelige huset deres. Ekstra artig å se det huset man har blitt så godt kjent med via bloggen din fra noen nye vinkler. Kosa meg veldig mens jeg leste, og ekstra hyggelig er det jo dersom dere sjøl er fornøyde. Gratulerer! ☺

  SvarSlett
 7. Flott reportasje og nydelig hjem! Kan dere si meg hva slags gulv dere har på kjøkkenet?

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.