søndag 8. mars 2015

Grønn er ikke min farge

 

- men se!! er ikke veggene grønne og pynten like så.

“Et forår farger jorden grønn, og atter er den ung og skjønn”

skriver Arnulf Øverland og er det ikke sånn det er, etter vinterens dvale våkner moder jord atter til liv og brer sitt grønne teppe, sin varme og sin søte blomsterduft over oss. Hvordan kan man ikke like grønt? vel, så gjør jeg kanskje det likevel. I fare for å bli i overkant poetisk kan vi konkludere at jeg Iallefall malte stua grønn.

 

IMG_2839 (524x800)

 

Men jeg skal innrømme at jeg faktisk må lete etter grønne ting her i huset og grønne klær finnes ikke. Det jeg har som er grønt er kommet til huset med det formålet å bli tatt vare på, eller det er gitt til meg/oss, fargevalget er nok ikke mitt.

 

IMG_2833 (800x524)

 

Kakeboksen fant jeg på hytta da jeg kjøpte den fult møblert og utstyrt i 2006, den lille skåla reddet jeg fra å bli kastet og moccakoppene tilhørte Tore sin mamma.

 

 IMG_2836 (506x800)   IMG_2832 (518x800)

 

Løkblomstene har vel egentlig gjort sitt og er i ferd med å knefalle men jeg skal ta vare på dem å se om de kan komme igjen seinere, kanskje neste vår. Når jeg tenker meg om kunne jeg nok funnet mer grønt  hvis jeg hadde lett men jeg vil ikke ta fra naturen den æren. Tiden vi nå går i møte er helt fantastisk, når det blir grønt i fjellsia, ja da banker sommeren på og det er bare å glede seg.

 

IMG_2837 (800x457)

 

Da ønsker jeg dere en flott Søndag, spesielt damene, som i dag kan smykke seg med kvinnedagen, Gratulerer.

3 kommentarer:

 1. Grønt i små doser kan være fint det. Og grønt i naturen er flott.
  Herlig tid vi går i møte. Er en del snø her enda. Men det er så
  vidt begynt å spire noe grønt i beddet i solveggen. Herlig.
  Ønsker deg ei riktig god våruke :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes det var en veldig flott farge til veggene! Selv har jeg heller ikke hatt et veldig sterkt forhold til grønt fra før, men her i huset var det faktisk ganske mye grønt, og der synes jeg har vært riktig så fint. (",)

  SvarSlett
 3. Så koselig innlegg, synes du har malt i en nydelig grønnfarge :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.