torsdag 17. februar 2011

Primula-Torsdag

 

I dag blåser det frisk på Bjørkly. det har der foresten gjort i flere dager nå. Og netter…. Det er klarvær, blå himmel og sol. men hva hjelper vel det når man må sitte inne å fyre med ved for å holde varmen.

primula 1

Det er nok en liten påminnelse om at det enda er vinter. Og ar varme gode klær bør ligge lett tilgjengelig enda en stund.  Mye av snøen er blåst bort men det er enda hvitt, så det er nok ingen tvil om hvilken årstid det er. Jeg liker å gå på ski om vinteren, men det er dårlig med skiføre. Gresstustene stikker liksom opp av det lille laget med snø og hva skal man smøre med da?

 

IMG_3155 (640x479)

Reinflokkene som streifer forbi her, de har i allefall fine dager. De beiter på jordene og finner mat under det tynne snølaget. Og så søker de ly i skogen når det blir for “hustrigt” for dem. De skraper med hovene for å komme inn til gress og mose.

primula

Men for oss pelsløse vesener er det nok best å være inne i slikt forblåst og kaldt vær. Det er jo da det er kos  med varm kaffe i koppen. Varme i ovnen og primulaer i friske farger som kan gi et hint om en varmere våren som vi har i vente.

primula4

Velvel… det var et lite hjertesukk her fra Bjørkly en kaldt og forblåst Torsdag. I dag er det kveldsjobbing til klokken 22.00 i kveld, så er det faktisk helg.

Og i helga står en bursdagsfeiring, litt husarbeid og oppgaveskriving på planen. Og med dette ønsker jeg alle en praktfull Torsdag

 

Bjørkly

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.