fredag 18. mars 2011

Hagen starter i kjøleskapet

 

frø

Da er såingen i gang her på Bjørkly. Mulig  jeg er litt tidlig ute, men da blir det desto tidligere blomster i hagen.  Jeg har sådd lavendel og en nydelig kraftig plante som kalles Månedslavatera.  Jeg liker bedre det danske navnet “Mamelukærme” 

 

lavendel

 

Lavendelen skal stå tre uker i kjøleskapet rett etter såing. Jeg kjøpte frøene på Europris, og har sådd sånne frø tidligere. Det blir flotte kraftige planter. Imidlertid leste jeg litt for dårlig på pakken sist. For disse er faktisk flerårig.  Jeg plantet dem i en potte og kastet dem da høsten kom. Nå skal de derimot få lov å komme igjen.

 

rg_941986_m600

 

Så har jeg kjøpt en pose med Lupinerfrø som jeg skal så i en skråning som pr i dag bare et er krater av ugress. Ville Lupiner sprer seg jo, men jeg får se om jeg klarer å ha litt kontroll med disse. Det blir i allefall spennende. Deilig at våren endelig er i anmarsj.  Selv om det både er surt og kaldt ute, er det deilig å kjenne varmen fra sola inne. Og det er det flere som syns .

Smilefjes

 

sol

Ha en strålende helg !

2 kommentarer:

 1. For en skjønning den hunden der.
  Ha en flott helg.
  Vi blogges .
  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli flott i hagen din utover sommeren. Skulle ønske jeg orket å drive med slikt. Liker best å så noe ute i beddene eller i krukker. Er ikke så glad i å ha slikt inne. Kanskje visst jeg får meg et deivhus etterhvert. Vi får se. Lykke til
  Ha ei riktig god helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.