torsdag 3. mars 2011

Jeg gleder meg….

 

 

Moseplassen  har følgende utfprdring denne måneden : Hva gleder du deg til i hagen i år. Og jeg har lyst å være med.

 

ferie 08 046 (640x634) (2)

 

Mulig at mitt bidrag og bilde er litt på siden av hva Moseplassen tenker seg, og jeg har desverre måttet retusjere bildet i.h.t reglene,  men jeg skal forklare sammenhhengen.

Smilefjes som blunker

Jeg har ei hytta som ligger i en furuskog. Terrenget rundt er preget av myr, store tuer og er forøvrig nokså kuppert. Men dog nydelig i sin naturlige form. Imidlertid er min drøm å lage en bitte liten hageflekk. Og når jer er der om sommeren pleier jeg å sitte på utedoen med hageblader å drømme meg bort. Jeg kan sitte veldig lenge der. De eneste lydene jeg hører er fuglene som kvitrer, insekter som summer, en bekk som  surkler og er jeg heldig hører jeg svaner på vannet som blafrer med vingene sine. Jeg er veldig inspirert av japanske hager og tror det ville ha passet utmerket på hytta i forhold til terenget.

 

ferie 08 056 (640x427)

Hengekøya er også et yndet sted på varme late ettermiddager. Det er fantastisk å ligge her med en god bok eller et blad.  Hytta ligger langt fra folk og trafikk, så her kan man nyte stillheten og roen.  Rein balsam for sjelen.

 

ferie 08 060 (640x420)

Terassen er et yndet sted om ettermiddagen. Noen ganger blir det fryktelig varmt her og jeg må henge opp store lagen som skjermer mot sola. Det gir en deilig sydlandsk følelse og man føler seg virkelig skjermet.

ferie 08 062 (640x484)

Og mens jeg nyter  morgenkaffen på utedoen, tar jeg ofte en deilig kopp kveldste på terassen mens solen blir rød og går ned bak fjellet.  Jeg er veldig fan av det jeg finner av villblomster rundt hytta, men skal jeg ha noe mer må det bli i silke. Men !! – når jeg får ferdig hagen min, da skal jeg plante stauder, peoner og Rhododendron. Har hørt at de trives i sure miljø. Nå er det snart td for nye drømmer og nye planer og nye blader som jeg skal fortape meg i.

DET !! – er sommer det…  Jeg gleder meg VELDIG!

 

Ønsker alle Lykke til i konkuransen.

 

Bjørkly

8 kommentarer:

 1. For ein flott plass å drøyme på!

  SvarSlett
 2. Alle verdensproblemer kan, hvertfall nesten, løses på do ;) Koselig hytte, kan skjønne at du trives der :)

  SvarSlett
 3. Dette var jo strålende!
  Klart man kan ha fine hageopplevelser på utedoen :)

  Kjempehyggelig at du er med og deler hagegleder, for en idyllisk plass.

  SvarSlett
 4. Syns bildet illustrerer veldig bra både forventninger og idyll! Så heldig du er som har et sånt sted så bortgjemt fra all verdens mas og kav!
  Ønsker deg lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 5. Herlige gleder du viser!
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.