lørdag 30. april 2011

Det har tatt sin tid…..


Men rommet står nå ferdig ( sånn noenlunde) Vi skulle låne det midlertidig, mens vi pusset opp et annet rom, men vi trives så godt her at vi blir. Rommet ligger mot øst, så vi våkner med morgensol, men om kvelden er rommet kjølig og svalt. Og det er jo deilig med tanke på kommende årstid. Ikke det……. Sommer på kalenderen, er nødvendigvis ikke sommer “in real” her i Nord_Norge.

IMG_3755 (528x640)


Jeg har blandet lyst og sommerlig med en dæsj natur, romantikk, maskulint og feminint. Gardiner med rosemønster, heklet sengeteppe, en kabeltrommel til nattbord og en vedstubbe som lysfat.


IMG_3758 (640x447)


I gamle dager var soverommene sakrale og det er dette også blitt. jesusbildet over sengen er veldig gammelt. På baksiden står det “Nystad” som er barndomshjemmet til min mor.


IMG_3757 (640x427)


Da gjenstår det å kåre en vinner.  Jeg jobber nattevakter i helga, men håper å få lagt ut premier i løpet av helga. Vinneren legger jeg ut i løpet av neste uke. Og her har det ikke handlet om å finne riktig svar, men å delta.

Ha en god helg
Ler så jeg ruller

3 kommentarer:

 1. Hei. :)
  Så koselig soverom dere har.
  Synes skråtak er så fint på soverom, og med lyse vegger blir det et svalt hi. ;)
  Ønsker deg en fin dag. :)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble :) Kjekt å se at det er noen som får ferdig det de holder på med ;)
  Ble virkelig inspirert jeg nå, til å bli ferdig med gjesterommet jeg har holdt på med så lenge. Må bare kjøpe noen madrasser, dyner og diverse...
  Likte så godt blandingen av det søte og røffe, det sakrale og enkle. Ikke vanskelig å finne hvile i dette rommet :)

  Ha en fortsatt fin søndag :))

  SvarSlett
 3. Det ble et koselig soverom. Vi har også et østvendt soverom. Herlig med et svalt rom på sommerkveldene. Og å våkne opp med sola som skinner inn igjennom vinduet.
  Godt at det ikke gjaldt å ha riktig på hva rommet skulle brukes til. For jeg gjettet arbeidsrom. Og det ble det jo ikke.
  Ønsker deg ei god maiuke :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.