torsdag 7. april 2011

Flere hageplaner

 

IMG_3444 (640x398)

Hvis du ser på bildet  til høyre imargen, ser du at forsiden av huset er ganske gjenvokst. Her har blitt plantet tja…. hva kalles det, prydbusker?? Det har i allefall fått vokse ganske fritt.

IMG_3435 (427x640) IMG_3446

I høst klippet vi ned de mest iherdige. Se nå hva som kommer !!! Her har det antageligvis vært et løkbed i fordums tid. Å ha trær så tett opp til huset har vi hørt, ikke er bra for huset. Så de skal vekk.  Denne siden av huset ligger nord- øst. Så her er mye fin morgensol. Jeg kunne tenkt meg å lage et nytt løkbed her, med alt fra sneklokker,perleblomster, påskeliljer og tulipaner. Vil de trives her, noen som vet det ?

IMG_3450

PÅ baksiden av uthuset ligger denne mer eller mindre usjarmerende plassen. rester fra trebeskjering og gress fra plenklipperen ligger her i skjønn forening. Vi har tenkt litt på å kompostere selv. Så en kvistkvern står høyt på lista. Men enda høyere ( for min del…) står å få ryddet vekk denne haugen med hageavfall.

IMG_3441  IMG_3445

Snart er det tid for å sette ut hagemøbler. Håper den siste sneen har falt på uteplassen her. Bildet til høytre viser en syrinbusk jeg håper på å få flyttet. Mulig at jeg ikke får gjort det før til høsten. inntil veggen kan den i allefall ikke stå.

IMG_3440 (640x427)

Husj !!!! Bort med seg !! hus-husj

1 kommentar:

  1. HEr blir det nok flott blomstring etterhvert som dere får drevet på litt. Høres ut som det er masse planer og tankerarbeid i sving.
    Ønsker deg ei herlig helg :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.