fredag 1. april 2011

God helg

 

 

2011-04-01 001

Har kjøpt meg en bukett ranukler til helga. Syns disse er nydelige. Har planer om å så Ranukler og Rhododendron i hagen i år. Vi får se om vi kommer så langt.

IMG_3421 (640x423)

Vi er i gang med å pusse opp det andre rommet på loftet. Det rommet som konkurransen dreier seg om, er ferdig. men vi må låne det til å stable inn ting og tang fra dette rommet.  Så det blir ikke blogget om før det står klart i all sin prakt. Forhåpentligvis til påske. Så enda er det mulig å være med på konkurransen som du finner HER

Reportasje fra oppussingen på loftet kommer under oppussing som du finner på menylinjen under bloggoverskrifta.

Da ønsker jeg alle en riktig god helg

 

IMG_3426 (547x640)

2 kommentarer:

 1. Å, for en herlig blomsterbukett.
  Ranunkler er flotte.
  Men mine dør omtrent med en gang.
  Får dei ikke til. så jeg får holde meg til roser og andre "lette" blomster.
  Ja jeg er så enig med deg i det du skrev om blogging og kjøp av ting.
  Føler noen ganger at jeg kan jo ikke skrive om mine "små" innkjøp og mitt "rot" når andre skriver om sine flott og dyre innkjøp.
  Men så tenker jeg at jeg er like glad for mine ting så da skriver jeg om det uten å tenke mer på det. Liker å gjøre "gode" kjøp. Liker en skattejakt, i stedet for det en kan kjøpe for mange penger.
  Har faktisk lenge sett etter slike hengene lyslykter. Har sett mange til flere hundre kroner, men det er ikke noe jeg må ha. Derfor liker jeg ikke å bruke så mye penger på det. Kjempeglad da jeg fant disse til 80,- Akuratt passe. Ja dette ble visst et langt innlegg igjen, Er veldig spent på hva det rommet ditt skal brukes til.
  Kommer ikke skikkelig igang med oppussingen av det rommet vi skal pusse opp. Det må være ferdig før påske. Så det er vel bare å brette opp ermene.
  Nei nå skal jeg gi meg.
  Ha ei flott aprilhelg :)

  SvarSlett
 2. Ååå, så fine blomster og herlig collage. Jøss allerede i gang med rom nr. 2, det må jeg si, sneglefart hos oss i forhold.

  God helg til deg også:))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.