tirsdag 22. november 2011

Velkommen….
I dag var det nydelig å være ute. 11 varmegrader og fint oppholdsvær. Og hva er bedre enn å ha fri i tillegg…?   Jeg brukte formiddagen til å samle litt ting og tang fra naturen omkring og lage en hyggelig velkomst på trappa.

IMG_5126 (640x509)

Jeg fykte en gammel skuff med mose. La plast i bunnen, så den ikke skulle bli ødelagt. Benken er hjemmesnekret av Herr Bjørkly av matrial vi fant under hytta.

IMG_5127 (427x640) IMG_5133 (418x640)

Opp i skuffen satte jeg et Norgesglass med te-lys, noen vedpinner, kongler og en Europris.plast-plante ( hysj-hysj) Den lille Bambien fant jeg på en bruktbutikk for lenge siden. Døren har fått seg et hjerte av kvister bundet sammen med hyssing, og en einekvist.

IMG_5129 (640x489)

Apropos einer… Fant einebær. noen som vet når disse kan høstes og evt hva man kan bruke dem til ?

IMG_5130 (640x556)

Da er det bare å ønske Velkommen til Bjørkly

3 kommentarer:

 1. Å så fint det ble på trappa di. Likte kjempegodt både benker og skuffen. Og du har jo pyntet så flott. Kjempefint hjerte.
  En kan vel høste einerbærene når de er blå/svarte ? Tror jeg? Har ikke brukt bær, men vet det er fint å bruke i viltgryter o.l.
  Bruker det mest bare som pynt, visst jeg er så heldig å finne noen.
  Ha ei fortsatt herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselige bilder med god stemning.
  Takk for hyggelig kommentar. Jenta i bloggbanneren er mitt eldste barnebarn. Jeg har tatt bildet, og er så glad i både bildet - og jenta :)
  Ha en fin førjulstid.
  Hilsen Inger

  SvarSlett
 3. Hei:o)
  Så fott dæ blæi på trappa mæ mose i æi skoff på en nydeli` bænk av gammel material...me like :o) Så arti` å se at du bruke æinebær på æinegræine som pyjnt...ner`e på min ælskede Holme(som eg har vist mange ganga på bloggen min) væks dæ MASSE æine...har høsta æinebær flæire ganga...tar de som e blåsvart og har dæm på et lufttætt glass og bruke dæ som krydder i mange førskjelli`e rætta...kainn brukes tell lammelår...juleribba...vijltgryte...mmmm...bære fantasien som sætte græinse...ælske smaken...husk å knuse dæm i en morter først:o) Må og få sæi tus`n takk førr koseli` kommentar ijnne på bloggen min...sånt varme Vintagepia sett hjærte!! E akkurat færddi mæ 3 advæindtskalændra...2 skal gjees bort tell dattra og mai`n hennes og sønn min som overraskelsa som bor søraførr...mykkje arbæi` mæ 72 papp-plate som skal klees mæ gamle bokark samt skrives tækst på og lages opphæng tell og limes på glainsbilda og gavelappa...pjuh...mæn utruli` arti å pusle mæ:o) Starte tirli` mæ advæindts/juleførberedelsa i år sia vi mæst sannsynli` bli å ræise sørover tell dattra mi i Enebakk og fæire jul og nyttår ilag mæ hennes likkje familie samt sønn min og kjærest`n hannes...e en del ting som må faille på plass først mæn krysse fingra og te`r førr at dæ går i ord`n!! Ønske deg og din familie æi rekti` go` advæindtsti` så blooges vi...klæm fra dæ likkje rø`e huse` i skogen...Vintagepia

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.