mandag 14. november 2011

Ting tar tid….Dette bordet som vi har på kjøkkenet, kjøpte vi på en brukthandel for snart et år siden. Vi ga 400 kroner for det, og kjøpte det pga størrelsen, siden vi ikke har plass til noe stort bord på kjøkkenet.
Bordet er i lakkert furu, men planen var å gjøre noe med det. Og så er blitt gjort…..

kjokkenkrok (455x640)

Understellet er blitt malt i fargen “Silke” fra Jotun. Selve bordplaten er høvlet og pusset. Foreløpig ubehandlet.  Jeg liker den litt lyse ubehandlete finishen , og siden jeg tror det blir “gult” med lakk på, så forblir den sånn til jeg finner på noe annet.

IMG_5097 (580x640)

Stolene er laget av min bestefars onkel. Og de er gamle.  Jeg har fem slike stoler. jeg har tenkt å male disse stolene i samme farge som beina på bordet og trekke om stolsetene. På bildet har jeg bare strukket to kjøkkenhåndklær over setet, som i orginal utførelse er trukket med skinn.

IMG_5099 (427x640)

Nå har det vært mye kjøkken her fra Huset Bjørkly i det siste. men, men sånn er det… Ting blir til over tid og i høst er det kjøkkenet som har hatt det største fokuset. Men så syns vi det begynner å bli ganske koselig også.
Vi har en plan om å male kjøkkeninnredningen og bytte ut benkeplaten i en heltre plate. Men det kan nok ta enda litt lengre tid. I mellomtiden koser vi oss med det vi har…
Ha en flott Mandag og en flott uke…

1 kommentar:

  1. Bordet ble flott. Fint med de gamle stolene til. Liker godt kjøkkenet ditt slik det er. Men det er du som skal like det, ikke jeg. Jeg har et mørkt trehvitt kjøkken som skulle vært malt. Men kommer ikke til å starte med det på lenge enda, tror jeg. Kanskje jeg får ånden over meg en gang.
    En får ting etter lyst og mulighet. Det krever en god del overskudd. Ønsker deg ei herlig uke :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.