tirsdag 20. desember 2011

Nytt skap til jul

 

 

Vi har åusset opp et skap, et hjørneskap. Vi trodde først det var fra 70 tallet, da det hadde et tidstupisk utseende. men  under oppussingen fikk vi mistanke om at det kunne være eldre pga matrialvalg og elektrisitet. Skapet har lys inni.

 

 

IMG_5254 (400x640)

Det kan jo hende at det er montert inn et brukt lys. Men likevel er det ting som tyder på at det kan være eldre. Kanskje slutten av 50 årene eller begynnelsen på 1960.  Det ble flyttet rundt i stua for å se hvor det passet best. det har stått i gangen siden vi kjøpte det i sommer.

Jeg har flyttet spisestia mi hit til Bjørkly, og den tar såpass med plass at den var nødt til å få ha den ene delen av stua helt for seg selv. derfor ble den eneste ledige plassen for skapet i hjørnet der sofaene står.

 

IMG_5257 (640x602)

den øverste delen av skapet har speil og glasshyller. det har vi fyllt med finglass, krystall og min samling av gammel fattigmannsølv. kanskje litt vanskelig å se i alt glimret, men det skal nå være der…

 

008

Og her er utgangspunktet. Her er det ferdig pusset, vasket og gjort klart for maling. glasset er tatt ut av døren. jeg har jo sett mange blogger med slike skap, og da shabby chic lå over oss som en tykk tåke og alt skulle males hvitt, var disse skapene veldig populær. Vel… Jeg er vel litt treg av meg jeg da. men nå har jeg ikke malt det hvitt fordi det skulle være shic, men fordi det ikke skaø være dominans av mørke møbler i stua.

 

Uansett, jeg syns det ble fint jeg…

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Jeg synes og det ble kjempefint i hvitt :)

  Så koselig du har julepyntet soverommet! Hos meg blir det bare pynt i stua, gangen og ungenes rom.

  Ha noen fine dager på Bjørkely frem mot jul!

  Renate

  SvarSlett
 2. Det syns jeg også. Et flott skap.
  Ha en god onsdag :)

  SvarSlett
 3. Ja en kort vinter er absulutt å foretrekke fremfor litt julesnø. Tror julestemningen stort sett i i oss, i forventningen, gleden, det å ha tid til å kose seg sammen med sine nære og kjære.
  Ha en god dag med juleforberedelsere. Nå skal jeg på kjøkkenet å koke karameller :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.