søndag 15. januar 2012

Kjøkken

I helga fikk vi et anfall av hypokonderi. I allefall burde JEG slappe av å samle meg igjen etter 5 nattavakter etter hverandre, men neida….
Vi  gikk løs på kråskapet i kjøkkenet. Rev ned hele sjiten og satte opp hyller i stedet. Det var ikke bare et behov for å “jobbe seg ned”  Hele kråskapet var utrolig upraktisk. Det rommet lite og vanskelig å komme til i de øverste hyllene.

kjkk-før-etter
Vi fikk plass for 4 hyller. Nå står jo alt synlig og ja - det krever en viss orden for ikke å virke rotete, men du verden så mye mer plass det ble.  Under hyllen skrudde vi opp kroker for å henge ting på.
IMG_5327 (640x425)
Alt av kopper, glass og krus går i hylla og de er lett å få tak i. Vi har flere planer med kjøkkenet, men vi velger å ta ting med små skritt.
Tapeten over benken er helt forferdelig og vi vurderte å ta den bort å legge panel. Men når vi skal pusse opp kjøkkenet må det gjøres fra grunnen av. Både tak og gulv må byttes ut. Derfor avventer vi litt med de større prosjektene.
Men som en midlertidig løsning må jeg si jeg ble veldig fornøyd.

2 kommentarer:

 1. Ja slike kråskap er ikke noe gode. Har et både oppe på veggen og i benken. Syns det i benken er værst. Men det må nesten være der. Hadde siste gang en utblåsning om det i sted. Mannen fant ikke ståltermosen sin, så jeg måtte ned på kne og rote frem en hel masse for å finne den riktige. Jaja. Sa til han at vi kunne godt skifte innredning. Men det ville han visst ikke nei. Så da får han bare lære seg å lete. hehe.
  Ha en herlig søndag :)

  SvarSlett
 2. Så fint og åpent det ble! I utgangspunktet skulle kråskap være praktiske, men det stemmer jo ikke. Riktig koselig! I underskapet kan dere montere en slik svingsak som de selger på Ikea.
  Ønsker deg en ny fin uke!!
  Klem:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.