fredag 20. januar 2012

Skogen for meg..

Månedens dille på NIB er skog. Skog ute og skog inne. For meg har skogen vært et viktig tilslag i livet  lenge før det ble en dille på NIB.

Søndagsmorgen 022

Som hundeeier er skogen et yndet tursted. Både for hund og eier. Enyo og jeg har hatt mange fine stunder i skogen. Disse bildene  er tatt da vi bodde på Fallmoen og hadde skogen rett utenfor stuedøra.

Søndagsmorgen 029 (511x640)
Når snøen kommer , så legger den seg nesten som en lyddemper og hele skogen blir helt stille. Da hører man sin egen pust og skjønner at man lever

Søndagsmorgen 034

Noen ganger er man riktig heldig og møter på selveste Skogens Konge, som her. Vi har møtt alt fra elg, hjort rådyr, rev og harer. Å møte skogens dyr på denne måten er bare helt spesielt og må oppleves.
IMG_3042

Til slutt må jeg jo ta med Enyo, som er den som sørget for at jeg kommer meg ut og får oppleve alt dette.

enyo nov 2

Men når det er sagt, så har skogen facinert meg fra jeg var liten. Jeg vokste opp på en øy i Lofoten på 60 og 70- tallet. Der gikk sauene løse og tygde i seg hver en spire som kunne blitt et tre. Det var til og med en tid da vi trodde at skog var noe som ALDRI hadde eksistert på øya. Nå som alle sauene er borte, gror det like mye igjen der, som ellers langs kysten

Jeg har noe tre også i interiøret. Det kom inn i mitt hjem som en protest da alt skulle være hvitt. Men det får jeg blogge om en annen gang.
Som dere ser har jeg prøvd meg på “håndskrivning” denne gangen. Syns dere det blir for rotete ? eller ser det bra ut.
Syns det er greit å få tilbakemelding på bloggens utforming. Jeg har tenkt at i tillegg til at jeg skal like den, skal den være leselig og forståelig for mine lesere også.
For tiden foregår det skole og pakking og Rådhusgata tømmes så smått. Det kommer nok et innlegg i  LIVET i løpet av helgen, så følg med der også.

Takker for besøk og kommentarer. Har litt tregt nett for tia, så det har vært smått med hilsner fra meg.  Men jeg stikker innom selv om maskinen bruker et H A V av tid for å laste ned bloggene deres. Jeg får heller komme sterkere tilbake med komentarer.

G o d   h e l g

6 kommentarer:

 1. Syns det er stilig med slik skrift. En må bare venne seg til å lese det. Alt for sjelden en leser "håndskrift" noe særlig lenger.
  Jeg liker også å gå tur i skogen, når det er skog i litt flatere terreng enn på disse kantene jeg bor. Her er det jo omtrent bare rett opp og så etterpå, rett ned. På Jæren har vi ikek mye skog, men litt, og der er det flott å gå tur, sysn jeg.
  Jeg tørr ikke gå tur alene i skogen her fordi jeg er redd for å møte på elg. hehe. Den er sikkert mye reddere for meg. Det er jo en flott opplevelse når en en sjelden gang møter skogens konge, eller andre dyr ute i det fri.
  Lykke til med pakking, og ha ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Så flott vinterbilder .
  God helg til deg og , klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. Fina vinterbilder, älgen är jättebra.

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte bilder, heldige du som har klart å få tatt bilder når du har møtt på skogens konge :))

  Ha ei fin ny uke :))

  SvarSlett
 5. Så masse flotte bilder! Jeg har selv møtt på Kong Elg og hans dronning på nært hold, og håper egentlig at jeg aldri gjør det igjen ;) Nydelige Lofoten. Gurimalla, jeg savner virkelig Nord-Norge!
  Syns skriften var lett å lese, jeg :) Kunne kanskje vært pittelitt større? Håper du har det bra! Klemmer herfra

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.