tirsdag 28. februar 2012

Jakten på den forsvunnede sofa.


Det er jammen ikke lett å skal finne seg ny sofa.


bohus-velg-rett-sofa-5-510x399


Jeg  har kommet fram til at den nye sofaen på Bjørkly må fylle noen kriterier for å komme inn i stua.
Den skal være lys grå, gjerne i et grovt lin eller ullstoff. Evt. noe som likner. Jeg vil egentlig ikke ha løse puter verken i rygg eller sete, men ser at det kan vli vanskelig å finne. Vanlige ryggputer kan gå, hvis kvaliteten er god. Men en sofa med masse puter i ryggen……
111soffa
….. er helt utelukket.
Armlenene skal ikke være for høye, og samtidig ikke for brede. Det må gå an å legge seg nedpå uten å “knekke nakken”
En sånn kombi/sesjelongsofa er fin, men det vil ikke passe inn her pga resten av møbleringe. Stua er ikke stor og ting må ha sin faste plass. Så her ser vi etter en 3-seter og to stoler.



QUICK_INSTALL_GUIDE


Ektorp er jo en populær sofa, men den er i for dårlig kvalitet så den er utelukket. Kivik fra Ikea er veldig i nærheten, men prisen tilsier at også her er kvaliteten for dårlig.
Howard fra Bohus er egentlig en favoritt. Men syns den er litt for dyp. Vi har gamle foreldre som er på besøk. Og da vil jeg ta hensyn til at de også skal sitte godt.

Nei…. Jammen ikke lett når man har valgt å være kresen. Ha en finfin Tirsdag.


4 kommentarer:

  1. Ja det er ikke lett å bestemme seg for en ny sofa. Finnes så mange fine, og mange ubrukelige.
    Håper du finner en du liker og som er god å sitte i om ikke alt for lenge. Lykke til :)

    SvarSlett
  2. Sannelig vanskelig dette med sofa ja! Veldig viktig at sofaen ikke er for dyp- den må jo fungere som "sittesofa" og, spesielt når en har gjester! Her hjemme hadde vi vel omtrent de samme kriteriene (minus armlenene) og valget ble en helt enkel Arlen fra Lindø, kjøpt på Skeidar :) Lykke til i sofaletingen!

    SvarSlett
  3. Ikke lett det der nei. Vi har akkurat fått den nye sofaen vår og hadde kriterier som ligner dine. God sittesofa, ikke løse puter som må puffes opp, lysegrått grovt stoff, vi endte opp med en modulsofa fra Hjellegjerde. Liker veldig godt Howard jeg også men vi var ute etter en større "familesofa" denne gangen, kanskje neste gang...

    SvarSlett
  4. Vi har to lyse gråe sofaer som er kjøpt på Skeidar, to og tre seter (9000 kr for begge tilsammen! ) Heter "story" og er nok utstillt som lys beige i butikken, men kan bestilles i flere farger. Veldig fornøyd:)

    Synes de er finere i virkeligheten enn på bildet, men her er link:

    http://www.skeidar.no/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portlet_Varekatalog_2&portlet_Varekatalog_2_actionOverride=%2Fportlets%2FvareKatalog%2FupdateMainProduct&portlet_Varekatalog_2page_id=1&portlet_Varekatalog_2product_id=58868&_pageLabel=page_varekatalog

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.