torsdag 9. februar 2012

Vårlig vegg

 

 

Så rakk jeg ikke NIBs utfordring, vårlig vegg.Men jeg viser nå min likevel….

Siden vi akkurat nå er et godt stykke inn i Februar, vet jeg at forberedelser til våren har startet for mange.

 

IMG_5499 (357x640)

I utgangspunktet har jeg ikke en vår-vegg, så her måtte det forberedes. Tallerkenhylla henger på det ene gjesterommet og var tiltenkt min arbeidskrok. Men nå er arbeidskroken flyttet til et annet rom, mens hylla henger igjen. Bordet kjenner dere sikkert igjen fra soverommet vårt.

 

IMG_5502 (640x568)

I hylla har jeg prøvd å sette ting som minner meg om vår. Jeg har ikke hatt tid til å skaffe meg perleblomster eller andre vårlige planter, så de hvite små blomsterpottene står svibler fra jula. Blomsten er tatt for lenge siden, men siden bladene er så friske og fine og fortsatt vokser, har jeg ikke hjerte til å kaste dem. Med våren kommer også tivoli. Spilledåsen er kjøpt på Europris for noen år tilbake. Tallerkner i blått fra engelske Ironstone og sølvplett, i skjønn forening med interiørbøker.

IMG_5503 (640x448)

 

Den ultimate vårfarge for meg er rosa og grønn. Moccakoppene har Mr. Bjørkly arvet etter sin mor. det hender vi lager sterk kaffe og bruker de til ettermiddagskaffen sammen med mørk sjokolade…

 

IMG_5505 (640x428)

Dette er løker av narcisser som jeg kjøpte til påske i fjor. Etter blomstring gjemte jeg dem i kjelleren. Nå fant jeg dem fram, og jammen har de ikke begynt å spire. De måtte jo få komme opp i lyset og varmen.

 

Vil du se flere herlige vår-vegger ?

Se her  >>>   NIB

7 kommentarer:

 1. Flott vårvegg. Nydelige kopper. Ikke dumt å bruke de grønne bladene i et vårstillben. Syns det såg veldig vårlig ut.
  Nå må jeg snart ned i kjelleren å se etter
  hvordan det går med løkene mine. Må nok finne et sted å sette de litt varmere snart.
  Får kanskje vente til jeg kommer hjem fra Jæren om ca ei uke. Ellers får de nok ikke noe vann mens jeg er borte. hehe.

  SvarSlett
 2. Vårveggen din var kjempefin, synd du ikke rakk å bli med. Liker fargen på tallerkenhylla di, heter den kanskje isvann?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ser ikke bort fra at det kan være noe i den duren. men jeg husker ikke helt hva den het. Ei stund siden denne ble malt.

   Slett
 3. Koselige bilder, vårlige farger, nydelig bord. Du minner meg på en ting, lurer på om jeg har gjemt bort noen løker fra i fjord, jeg får kikke i kjeller og boder. Klem fra Mona

  SvarSlett
 4. Hei ♥ Tusen takk for historien du delte paa bloggen min, det har gjort inntrykk paa meg og mange andre. Saa flott blogg du har!! Vil gjerne foelge deg vidare. God helg! Klem

  SvarSlett
 5. Forresten veldig fin vaarleg vegghylle du har laga til! Likte saa godt den nydelege lyseblaa fargen paa tallerkenhylla!

  SvarSlett
 6. Koselig vegg, og fin blogg. Legger meg til som følger, da jeg gjerne besøker deg igjen! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.