tirsdag 20. mars 2012

Vinter igjen…

Ja, så kom vinteren tilbake. Mandag morgen våknet vi til flere cm snø. Og så vårlig som det var….
Jeg våknet også til vond kropp, tette luftveier og en kraftig irritasjon i halsen. Så hele gårdagen ble tilbragt i senga. I dag har jeg flyttet ned på sofaen. Jeg hadde bestemt meg for å ikke ta smertestillende og febernedsettende, fordi kroppen skulle få jobbe seg ut av dette på egen hånd. Men jeg fikser ikke å være så dårlig. Så i morrest tok jeg en paracet og en ibux med det samme jeg våknet, lå til den begynte å virke, og nå klarer jeg å blogge….

IMG_5716 (480x640)

Det var jo skikkelig nedtur å få vinteren tilbake Men det stoppet i allefall Mr. Bjørkly i bjørkemasakren. Han er i gang med å  felle bjørketrærne rundt huset, som trolig har gitt navn til tomta “Bjørkly”  Nå er hele Bjørkly i ferd med å bli “Bjørkved”
De ser litt stusselige ut, de som står igjen. De har jeg måttet slåss hardt for, så jeg håper de kommer seg. Den store lønna ved hundegården har også fått unngjelde. Den hadde tre tykke stammer. Jeg ba på mine knær for at den stammen med kråkereiret måtte få stå.

IMG_5718 (640x427)

Været i dag: Greit nok å være syk når det likevel er ufyselig ute. Enyo, som er fullstendig klar over at mor er hjemme, sitter og stirrer inn stuevinduet. Han vet nøyaktig hvordan han skal te seg for at mor skal komme å hente han.
Han blunker med øynene mot været, bøyer nakken litt, legger ørene en tanke ned og ser en smule trist ut. Mer skal det ikke til. Enyo blir hentet inn i varmen.
Nå er han nok mer selskapsyk enn det er synd på han, for han har mulighet til å gå inn i hundegården. Men han kan virkelig å smelte en mors hjerte..

IMG_5720 (640x561)


Da ønsker jeg alle en flott Tirsdag.

2 kommentarer:

 1. Så kjedelig da at du er blitt sjuk.
  Håper du klarer å kose deg litt.
  Ta vare på deg selv og gjør det beste utav det.
  Jeg hoster fortsatt. Men orker nå å gå på jobb igjen.
  Det var så vidt noen snøflak på bakken her også i går morges, men ikke så mye nei. Heldigvis.
  Her har det fjernet omtrent alt som er av trær rundt eiendommen. Min kjære har tatt noen på vår tomt. Og så har kommunene fjernet alt rundt, desverre. Føler det som vi sitter på utstilling når vi er ute her nå. Før var vi skjermet av en del trær. Jaja, det vokser vel til igjen om noen år, håper jeg.
  Ønsker deg riktig god bedring :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ønsker deg god bedring og en fin onsdagskveld :)
  Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
  prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.