mandag 16. april 2012

Forandring fryder

 

 

Jeg måtte plutselig ha inn litt farger. Stolene vi har i stua har to sett trekk. Et hvitt og et rødt. Jeghar hatt dem hvite helt siden jeg fikk dem, men nå vil jeg ha litt mer farger så jeg bytta over til rødt.

 

IMG_6225 (640x427)

Kjøpte noen nye puter på Jysk, og en Pelargonium som det ikke er blomster på riktig enda, men der er knopper.

Det ble en litt annen stil enn bildet under, men det gjorde seg med litt farger i stua. Og Rødt har jeg alltid likt. ikke bare til jul.

IMG_5756 (640x427)

 

Etter en mistanke om inntoleranse for hvetemel, har jeg lagt om kosten litt i seinere tid. Frokosten  består av egg, røkelaks, salat, egg / rekesalat og jordbær. Drikke er juice og kaffe. Jeg syns jeg merker en bedring til det positive, men jeg får prøve en stund.

Alternativ frokost kan være havregrøt, smoothie eller et spesialbrød av speltmel og havregryn.  Hvis noen kan komme med tips til hva man kan spise utenom brød, er jeg takknemlig for det.

 

IMG_6229 (584x640)

Ha en fin uke, der ute.

3 kommentarer:

 1. Så flott med de røde stolene. Moro med trekk man kan forandre etter humøret. Smart med mat uten brød. Fristende så det ut også.
  Ha en fin kveld.
  Hilsen Eline ;)

  SvarSlett
 2. Så koselig det blei med de røde stolene, æ har også bestandig vært glad i rødt.
  Du kan studere lavkarbo sine oppskrifter, der kan du finne masse nyttige oppskrifter , og kanskje kjøpe spesielt mel på helsekosten, som du kan bake , brød eller rundstykker.
  Takk for koselig hilsen hos mæ og ha ei fin ny uke, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.