mandag 16. april 2012

Vis meg din lysbryter

 Jeg  registrerer at interiørblogging har endret seg mye siden jeg begynte i 2007. Nå er det veldig populært med bilder ut av fokus og detaljer. Disse florerer det av i bloggland. 
Jaja, kanskje er vi lei av å se kopper med fugler og prikker, og moden for nye nytt.  Dørhåndtak er jo kreativt. Men likevel får vi ikke se det hele. Veldig ofte bare en liten del av det.
  
Dette er et facinerende fenomen som jeg har betraktet en stund. Noen gjør noe nytt, andre lar seg påvirke og følger etter.IMG_6163 (525x640)Nå ser vi ofte bare en stolfot, en skapknott, et dørhåndtak eller et hjørne av et bord som har gulvet som bakgrunn. Jeg ser jo også det fotokunstneriske i et dørhåndtak. Det kan jo bli, og blir ofte veldig spesielle bilder når man har riktig utstyr.
Men det kreves fotoutstyr for minst 5000 kroner. Veldig mange som er interessert i interiør, er også interessert i foto, så det er kanskje naturlig å kombinere interessen for interiør med litt foto eksprimentering.

Er man en blogger med flere tusen besøkende kan det ta mye tid å måtte rydde huset før hvert eneste blogginnlegg. Altså blir detaljer viktig. Spennende.  Men også litt pussig...

Hva når vi har vist fram alle skapknotter og dørhåndtak ?
Går vi løs på lysbrytere? 

Tja... Hvorfor ikke ? 

Ha en god dag.

2 kommentarer:

 1. Kommer nok ikke til å vise alle dørhåndtak og stolbein nei. Er nok ikke den type blogger.
  Er mye enklere i mine formidlinger. hehe.
  Har etpar litt fine dørhåndtak og noen gamle lysbrytere som enkelte kanskje hadde vært interessert i, men jeg lager ikke et eget innlegg om det. Heller som en del av en presentasjon av et rom. Nei nå må jeg komme meg avgårde. Skal ta noen blodprøver fastende, og jeg må snart ha mat kjenenr jeg.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Hei :)

  De knottene du hadde bilde av på toppen av dette innlegget var utrolig fine! Hvor har du kjøpt dem hen? :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.