tirsdag 12. juni 2012

Blått på soverommetBlått og rødt er to av mine yndlingsfarger. Blått i lyse og med grå nyanser. Men også den klare friske blåfargen som på denne heklede sengeforleggeren. Den kjøpte jeg på et bruktutsalg i Sverige i fjor sommer, som også solgte hjemmelagte ting og håndarbeid.
Jeg likte de friske fargene og mente den ville passe perfekt på et lyst sommerlig soverom. Det heklede sengeteppet kjøpte jeg på loppis, også i Sverige for noen år siden.
IMG_6554 (361x640)Det har vel ALDRI hendt seg at jeg har blogget om klær, men denne skal få en liten omtale. Den henger på soverommet for å understreke det blå. Den er i en dus blåfarge med herlige blondedetaljer.


IMG_6555
Siden den er ganske åpen i halsen, kjøpte jeg et skjerf til, i en mørkere blåfarge.IMG_6556 (427x640)Den er fra Zavanna og stoffet er 96 % Viscose og 4 % … noe annet jeg ikke husker. Den er iallefall herlig og bløt å ha på. Etter vask er det bare å henge den opp på en kleshenger, så er den like fin igjen.
Og den passer veldig til å henge på et sommerlig soverom. Nå fikk dere ikke se hele rommet  denne gangen heller. Men det kommer mer i neste innlegg, så følg med.
Nyt dagen !

2 kommentarer:

 1. Den toppen var nydelig.
  Herlig blåfarge og ser ut som den er veldig god å bruke.
  Teppe og sengeteppe var kjempefine.
  Koselige innslag på soverommet.
  Ha en god dag :)

  SvarSlett
 2. Hei hei lenge siden jeg har vært innom deg også, ikke for at jeg ikke vil men for at det har vært så travle dager ei stund nå. Tusen takk for at du delte koselige bestemorminner i forbindelse med det trehvite kjøkkenloftet mitt, har faktisk vurdert å male dobbeltsenga som står der hvit for å få det litt mer sommerlig og nostalgisk, hørtes så koselig ut på din bestemors soverom :)
  Så mye fint og gammelt du tar fram etter hvert her i bloggen, likte så godt de gamle solstolene dine, og all den fine zinken da, er veldig glad i zink jeg også, minner meg om bestemor og dagene jeg tilbragte hos henne, der var zinkbøttene i daglig bruk, både til poteter, grønnsaker og vasking og så hadde hun ei som var finere til melking av de to kuene sine :))
  Så fint med heklet sengeteppe og sengeforlegger, mye fint å finne i Sverige, lurer på om det blir en tur på oss i sommer, vet ikke helt men det hadde vært gøy, artig å kjøre rundt på loppisjakt :))
  Nydelig topp forresten:))

  Ha en fin dag videre :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.