fredag 15. juni 2012

Morgenstund og sofatanker…

 

 

I går hengte jeg opp noen lyse lette gardiner. De minner litt om bestemors blondegardiner, men disse er nok av moderne tid. Kjøpt på Kid for noen år siden.

Gardinene og de røde pelargonene i vinduet gir meg den stemningen jeg er ute etter her på Bjørkly. Jeg vet ikke helt om jeg klarer å ha bare en stil, og 100% gjennomført. Jeg har jo prøvd det og blir fort lei. men  den lune “bestemorstilen”  kan jeg leve med en stund iallefall.

 

IMG_6582

I morgen bærer det av gårde til Trondheim og Ikea med henger. Det må kjøpes ny sofa og stoler. Ikke fordi de vi har er utslitt. Nei, de er vonde å sitte i. Om noen uker kommer mine foreldre på ferietur og de kommer til å ødelegge allerede ødelagte rygger i disse møblene. Jeg håper jeg kommer hjem med noe annet enn Ektorp, men her er prisen avgjørende, så vi får se. Jeg har egentlig sett meg ut en annen sofa på Møbelringen, men det er en 3+2, og vi vil helst ha 3+1+1 pga plassen i stua. Vi får se hva de har og hva vi kan få for det beløpet vi har bestemt å kjøpe møbler for.

2 kommentarer:

 1. Koselig med blondegardin, pelargonia og den røde koppen. Kjempeflott. Lykke til med handleturen. Må være langt å kjøre for å komme til Ikea?
  Skal innom Ikea neste fredag, men det blir nok ikke kjøpt møbler. Skal ha gardiner til "paviljongen" min.
  Ha en god tur og kos dere:)

  SvarSlett
 2. Liker godt bestemorstilen din :))
  Hadde passet med ei lampe med vribryter også her, du får gosnakke med elektrikern, det skal ihvertfall jeg gjøre med min (telemontør han da) ;))

  God helg og god tur til Trondheim :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.