mandag 17. september 2012

For seks år siden…

 

 

 Kjøpte jeg hytta som nå har fått navnet “Fredelig” etter følelsen man får når man er der. Fra da til nå har mye endret seg, og han som solgte hytta ville vel knapt kjent seg igjen.

 

Den 17 September 2006 tok jeg dette bildet. Da hadde vi brukt sommeren på å male hytta rød. Bildet under viser  øst siden

 

Cnv1171

 

Neste bildet ble tatt noe tidligere på sommeren, da malingen starta. Her ser vi at terasseplatten lå nede på bakken, så gikk det en trapp/stige opp til inngangspartiet som er innebygd. Fra inngangspartiet er det dør ut til terassen på andre siden av hytta

 

Cnv1809 (640x472)

 

I dag er hele fasaden endret. Vinduet er byttet ut med dør. Det som var soverom er blitt kjøkken. Platten er løftet opp og innganspartiet er nesten spikret igjen. Det er bare en liten åpning der. Foreløpig henger en presenning til skjerming for vær og vind. Inngangspartiet brukes nå til lager/bod.

IMG_7158 (640x610)

Men med tiden skal inngangspartiet rives. Det samme må nok terassen på den siden. Det som holder det oppe er i dårlig forfatning, og hele greia har dratt hytta med seg. Nå er hytta jekket opp og har fått nytt understell. Men terassen og utbygget er det lite å gjøre med.

 

IMG_7157

Nå har jeg ikke vært på hytta siden i Juli, så nå er jeg rimelig “hyttesyk” Noe jeg blir av og til hvis det går for lang tid mellom besøkene.

 

Vel… dette ble en liten reise tilbake i tid. Morsomt å mimre litt…          Ha en flott mandag og en flott uke.

3 kommentarer:

 1. Moro å se tilbake, og tenke på alt man har fått til :)

  Flinke har dere vært :)

  SvarSlett
 2. Kan tenke meg det er godt å komme dit av og til.
  Kjenner litt på samme følelse visst det er lenge siden jeg har vært ute å reist.
  Må gjøre litt annet enn det daglige av og til.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Artig å se, det nederste bildet var kjempekoselig :))

  Ha en fin kveld :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.