tirsdag 18. september 2012

Nye trekk.

 

 

Da er nye trekk  til Ektorpen på veg hjem. Mr. Bjørkly er kjørende på kurs “søraførr” og var innom Ikea og kjøpte nye trekk. Valger falt på Vellinge Beige. Fortsatt lyst, men iallefall ikke hvitt.

Hvite møbler og schæferhund, går bare ikke. Ikke hvite møbler i det hele tatt egentlig. Det ble lyst og fint ja, men fort skittent.

ektorp-trekk--seters-sofa__0142146_PE302105_S4Teksturen er også noe grovere, litt mer “møbelstoff-aktig” Tror jeg. Har jo ikke sett trekket enda, men syns jeg så noe liknende i rosa på Ikea da vi kjøpte møblene. Nå ser jeg for meg brune puter, kanskje noe skinn og en lilla fargeklattpute, så er det høst i Ektorpen.

 

ektorp-trekk--seters-sofa__0153268_PE311619_S4

Gleder meg, Ha en strålende høstdag

3 kommentarer:

 1. Kommer nok til å bli flott med litt lilla puter i den beige sofaen. Har ikke hund, men katter, og tror ikke jeg kunne hatt hvit sofatrekk. Bruker heller løse pledd.
  Kos deg med "omtrekkingen" når din kjære kommer hjem.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. KJempefint! Tenker det blir flott. Jeg byttet til Svaby grå nå, men la merke til denne varme, fine beigefargen. Sammen med fløyelsputer og brunt lammeskinn blir det jo bare lekkert...Legger du ut bilde av resultatet? Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 3. Beige trekk blir nok kjempefint!
  Passer jo til alt :)

  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.