fredag 26. oktober 2012

Rødt er søtt

 

 

Jeg er egentlig veldig glad i røde fargeklatter. Egentlig i hele huset, men det har nok vært kjøkkenet som har vært mest “utsatt”

Knaggrekken under er lager av deler av et tønnelokk. Tæret av tidens tann og naturens humør, alt etter årstid. Krokene kjøpte jeg på Europris. De er nok beregnet til gardinsnorer, men passer fint som knagger også.

 

IMG_8180 (638x640)IMG_8182 (372x640)

 

Tresleiva er en av mange loppefunn, Gryteklut-dokka er en gave fra min mor som kjøpte den på Husfliden hjemme på Værøy. Fattigmannsrulla er også et loppefunn. Kasserollen hadde Mr Bjørkly med seg fra sitt “konkursbo”

 

IMG_8175 (640x427)

Så har vinteren kommet. Det kom litt snø i går, og enda mer i natt. Disse bildene ble tatt i morrest. det var ikke helt lyst enda, derfor er de litt blåtonet. Hagemøblene står ute enda i håp om noen milde fine høstdager etter en nokså begredelig sommer. Men de har blitt lite brukt i høst også. Vinterhage tror jeg må bli tingen, her oppe i nord.

 

Hjertelig velkommen til nye følgere. Stadig morsomt å oppdage flere. Tenker jeg skal følge litt mer med på følgelista og lage et lite jubilè til følger nr 50, men det kan nok ta sin tid…

Da ønsker jeg riktig god helg til alle som titter innom.

3 kommentarer:

 1. Det var flotte røde detaljer hos deg.
  Flott knaggrekke også.
  Må nok innom Europris, skulle hatt noen slike kroker.
  Ja jeg misunner dere ikke snøen, men det er nok ikke lenge før den er her også. Dessverre.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Fint med røde fargeklatter hos deg, det kan jeg også like, blir nok noen fler til jul :-) Det er snø her også nå, og jeg synes nesten det har vært litt deilig å bare kose meg inne i dag, fyre i ovnen, lage mat, blogge litt osv.

  Ønsker deg ei riktig god helg :-))

  SvarSlett
 3. Hei hei!!
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg - så koselig at du likte bloggen min.
  Jeg blir alltid så nysgjerrig på de som legger igjen kommentarer på bloggen min, så jeg måtte jo inn å sjekke ut bloggen din. Veldig koselig her! God stemning og fine bilder du viser. Så morsomt å se Gryteklut-dukka di - husker min mormor hadde en slik, og jeg har ikke sett en slik på mange år.
  Jeg kommer gjerne tilbake og kikker mer her på bloggen din, så jeg legger meg til som følger jeg.
  Ønsker deg en fin fin helg!
  Titti-klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.