tirsdag 16. oktober 2012

Tilbakeblikk

 

 

 

Da har det vært stille her på bloggen noen uker. Det har sin forklaring. De siste to – tre ukene har vært ganske hektisk.

 

IMG_8102

Jeg har vært to uker på høgskolen i Harstad. Jeg holder på med en desentralisert vernepleier-utdanning, og en gang i året har vi to uker samling på Høgskolen. De andre samlingene har vi i Mosjøen.

Da jeg kom hjem etter 11 timer i bilen, hadde jeg en hviledag, så ble jeg med Mr. Bjørkly å hente ny tilhnger som han har kjøpt, og det ble enda en hel dag på reise

Denne uka skal jeg jobbe to dager, så reiser vi ned til Kongsberg for å stille Kairo.

 

IMG_8089 (640x427)

 

Han deltok på utstilling på Mo i Rana dagen før jeg reiste til Harstad og gjorde reint bord. Han vant sin klasse, ble beste hannvalp og til slutt beste valp. Med strålende kritikker.

 

IMG_7956 (640x544)

 

F.v. Meg, handleren Djemail, Kairo og dommer Liv Evjen. Hun mente han var et flott eksempel for fremtiden og ønsket å se han igjen.

Vi var ikke forberedt på å gjøre det så bra, så vi ble både overveldet og overrasket. Men det ga motivasjonen en kick-start, så derfor kjører vi nå et par hundre mil tur/retur for å konkurrere med de “store gutta”

1 kommentar:

  1. Gratulerer med flott innsats på Kairo. Ikke værst det. Hadde jo vært koselig å hilse på deg, men Kongsberg er nok litt for langt unna til at dere kan svippe innom her. Jeg skal jobbe hele helga også.
    Vi var på Jæren i helga som var, langt nok å kjøre det syns jeg. Men dere får en noe lenger tur.
    Ha en riktig god tur og håper det går bra både med kjøring og utstillingen.
    Lykke til :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.