torsdag 18. oktober 2012

Oppslagstavle på kjøleskapet

 

På Bjørkly har vi et helt ordinært fryse / kjøleskap. Slett ikke noe “blikkfang” . Det fant jeg på å gjøre noe med i dag. Jeg har jo flere magneter og fra før var kjøleskapveggen dekket med kallendere (  sånne som ligger i kassen på butikkene, og som man kan ta med seg gratis hjem…) – regninger, lønnslipper, diverse info fra kraftlaget, renovasjon etc. Med andre ord, ikke særlig estetisk akkurat.

 

IMG_8146 (414x640)

Jeg tok ned alt og begynte på nytt. En koselig evighetskallender, et høstkoselig interiørbilde fra et blad, bilde av meg og min bror som barn, og noen tegninger, og to krukker med mini-planter.

 

IMG_8147 (640x425)

På bildet under til høyre, er en tegning som min sønn tegnet til meg da han var 9- 10 år. “ Til mamma, i love you” Herlig. Han fyller 27 år om bare noen uker.

 

Krukkene med mini-planter er kjøpt på Coop. De hr magnetfeste bak, og kan henges på alt som fester seg til magnet. Genialt. Medaljen er fra mitt første, siste og eneste Grethe Waitz – løp i år 2000. Artig minne.

IMG_8148 (381x640)  IMG_8144 (427x640)

Tipset er bare å kopiere. Lag et fint minnegalleri på kjøleskpdøra, og gjør et ordinert kjøleskap til ditt eget blikkfang.

Nyt dagen

2 kommentarer:

 1. Ja det må jeg si var et flott blikkfang.
  Er jo ikke mye fint med alle de lappene en som
  regel har hengende på et kjøleskap.
  Kjempekoselig med blomterpotter på kjøleskapet.
  Og den kalenderen var jo virkelig noe jeg likte ja.
  Ha ei herlig helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.