tirsdag 13. november 2012

I hui og hast


Bare innom i all hast for å legge ut noen bilder fra Siste helgs arbeid på Bergheim. Og ømske nye følgere velkommen, og for å si at jeg er lite på besøk nå. Det skyldes samlingsuke på skolen og det går i ett fra morgen til kveld.


IMG_8269 (640x521)


Stua på Bergheim har nå krympa med 15 m2. Veggen er kommet opp, og en midlertidig dør er satt inn. Vinduene må vi vente litt på, men det er mye å gjøre i mellomtiden. Døra skal bl.a pusses og males. Hvorfor stua blir mindre skal jeg komme tilbake til i et seinere innlegg men først…


IMG_8259 (640x486)


Til bildet under.

Dette er ikke et stort rom, men det er det rommet vi tenker å bruke til soverom  inntil renoveringen av huset kommer til loftet. Men jeg kan ikke ha det trehvitt. 

Taket kommer jeg til å male hvitt, men burde jeg bruke vannbasert eller oljemaling. Og veggene, vannbasert eller olje ? Noen tips? Så vil jeg gjerne ha innspill fra dere på farger. Senga er så skadet at den må også males, så kom gjerne med forslag. Vi prøver å få huset tilbake til opprinnelsen. Det er et sveitserhus bygd i 1915, altså snart 100 år.


IMG_8264 (511x640)


Gulvet er slipt så hardt ned at det er ødelagt, så vi blir nok å legge et klikkergulv selv om det ikke blir helt tidsriktig. Hele gulvet og åsene i 2 etg må byttes ut likevel, så i mellomtiden får det holde.  Altså er jeg ute etter tips til type maling, evt beis, farger etc etc

Så kommer jeg på besøk snaaaart !!

2 kommentarer:

 1. Dere står på. Har fått gjort mye jo.
  Dere er flinke.
  HAr dessverre ikke noe råd å gi. Jeg varierer bruken en del. Har brukt både olje og vannbasert. Men når en maler hvitt er det stort sett best med vannbasert siden oljemalingen gulner litt med tida.
  Lykke til med skoleuka og maleprosjektet :)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg skulle gjerne sendt deg en mail, men finner ingen andresse her hos deg...
  Kunne du sendt meg en mail på: lifehere@hotmail.com

  ;O)

  Mvh Liv

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.