torsdag 8. november 2012

Koselig kjøkken…

 

 

- om ikke annet

 

IMG_8250 (640x635)

Kjøkkenet på Bergheim, er vel det eneste rommet som ikke ser ut som en anleggsplass. Nå er også de koselige rødrutete gardinene  jeg bestillte også kommet opp. Jeg var jo fast bestemt på å male kjøkkenet hvitt, men slo det fra meg da vi kom dit. Det blir ganske mye arbeid, bare for å rive det ned igjen. Dette rommet skal bli spisekjøkken, mens et annet rom skal inneholde kjøkkenredning og hvitevarer. Derfor blir veggene okergule inntil videre..

 

IMG_7733 (507x640)

 

De fleste møblene på Bergheim fulgte med på kjøpet. Det hvite bordet med de hvite stolene er solgt og inn i varmen kom et bondebord med malt bordplate og noen åinnestoler jeg kjøpte på bruktbutikk. De må nok overmales med et strøk eller to de også.

 

IMG_8242 (640x394)

 

Stolene i stua er også møbler som sto igjen. Vi vil ikke ta med eller kjøpe nye møbler før vi er mer ferdig. Vi har et helt utbygg som skal rives, og en ny vegg som skal opp igjen. Planen er å føre så mye som mulig av huset tilbake til det opprinnelige. Men det stiller også visse krav til møblering. På grunn av de store vinduene blir det ikke mye veggplass igjen. Så her må det møbleres med lave skap og sjenker.

 

IMG_8243 (640x616)

Fra andre siden ser vi rett inn i utbygget. Stua blir ca 15 m2 mindre, men det er vi inneforstått og innstilt på. Vi er to voksne personer, så hvor mye plass trenger vi egentlig ? I tillegg har vi et uthus med loft, som med litt maling kan brukes som gjestehus.

Det nermer seg helg. Ha en fin dag.

6 kommentarer:

 1. Koselig kjøkken da :) Slitsomt med lsike bygge-perioder, men så blir det jo bra :) Vi driver å male flere rom i huset, det medfører endel kaos.. Alt må jo flyttes ut, og settes et annet sted.. Men skal være ferdig med litt mer til jul :) og da har jeg tatt 7 rom på ett år :) pluss endel ute :)

  Veldig koselig bord, minner om det vi har på kjøkkenet :)

  SvarSlett
 2. Dere har litt av et arbeid foran dere, men jeg ser tydelig hvor flott det kommer til å bli! Kjøkkenet ble koselig med de nye rutete gardinene. :)

  SvarSlett
 3. koselig lunt kjøkken... :)
  Kjekt å følge dere framover å se fremgangen!

  Hilsen Diana.

  SvarSlett
 4. Har også sansen for rødrutete gardiner. Hadde det da vi flyttet inn i huset vi bygde i 2001.I fjor hadde eg de oppe i ei leilighet som mamma bodde i med hekklet kappe til, va så fint at ;-)Go helg!!

  SvarSlett
 5. Syns det ble veldig koselig på kjøkkenet ditt med de rødrutete gardinene.
  Det er jo ganske lyst og fint, selv om de tikke er helt slik dere vil ha det
  til slutt. Men det går nok ann å leve med det ei stund.
  Må få si tusen takk for dei kjempekoselige kommentarene du legger igjen hos meg.
  Fet varmer godt skal du vite. TAKK :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.