onsdag 21. november 2012

Sakte går det framover

 

 

Pappen foran begge vinduene i kjelleren er fjernet, så nå får vi inn dagslys.

IMG_8307 (640x413)

 

Tømmerveggen pusses..

IMG_8297 (640x534) (2)

Treet foran huset er borte!!!!

 

IMG_8322 (640x421)

 

Ha en trivelig Onsdagskveld.

6 kommentarer:

 1. Så fint det var med den lysestaken i det gamle vinduet. Nostalgi. :)

  SvarSlett
 2. Morsomt å se fremgangen når en driver med noe.
  Koselig med lys i vinduet.
  Ha en herlig kveld :)

  SvarSlett
 3. HERLIGE BILDER
  GØY Å FØLLE MED!
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Ting tar som kjent tid. Altfor lang tid, som oftest ;-) Men så er det jo så godt når det blir ferdig! Et kjempekoselig hus.

  Klem Renate

  SvarSlett
 5. Hei på deg :) Her har det skjedd mye siden sist jeg var innom, skjønner dere har litt av hvert å holde på med. Du spurte litt lenger ned her om maling, og jeg lurer på om du har tenkt på linoljemaling? Jeg har malt glassverandaen vår og er akkurat ferdig med et tak i et rom som skal bli soverommet vårt nå, og er superfornøyd. Det er så fin glans i den malinga, og så er den jo tidsriktig da, selv om den har litt lenger tørketid så er det absolutt verdt det, synes jeg da :)) Og er du sikker på at du vil legge klikkgolv på det soverommet? Hva med å male golvet med linoljemaling? Har du vært inne på bloggen til Ellen, Roser og Patina? Sjekk det fine lysegrå golvet foran gruen hennes.
  Når det gjelder fargevalg så er det jo smak og behag, jeg spekulerer på fargen til det soverommet vi holder på med for tida, og det jeg tror jeg må bestemme meg for er om jeg vil at rommene skal ha forskjellige farger og stemning, eller om jeg skal la rommmene ha lik farge og gli over i hverandre. For meg funker det siste veldig bra i farfar-huset men det er jo ikke tidsriktig da, så hva det blir til her i huset vet jeg ikke helt enda, men jeg tror ikke jeg går for bondefargene jeg finner på tømmerveggene her. Når det gjelder sveitserhus så finnes det sikkert en del bøker om både farger og slikt som var vanlig for den stilen hvis du vil ha det tidsriktig. Else "Sprossa" Rønnevig er vel et unikum her, har lest om at hun har hjulpet folk med fargevalg også, så kanskje det går an å kontakte henne.
  Lykke til videre med jobben, gleder meg til å se hva du ender opp med :))

  SvarSlett
 6. Stemingsfullt det øverste bilde-vinduet!

  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.