mandag 10. desember 2012

Endelig noe som er ferdig

 

 

Det var utrolig deilig å oppleve noe som er ferdig. Sånn som denne tømmerveggen. Den ble Gustaviansk blå.

Og jo mer jeg ser på veggen, skjønner jeg at det var riktig. Veggen virkelig kler fargen og det er nesten som om huset ble litt stolt av seg selv.

Dere vet når en liten jente pynter seg…  sånn føltes det. At huset endelig hadde fått noe å smykke seg med. Det var en herlig følelse. Jeg ble bare sittende å se på veggen etterpå.

 

IMG_8377 (457x640)

Vi vasket bort støv og skitt , så gulvene ble reine. Så la vi filleryer rundt i hele stua. Det var med en god følelse vi dro der i fra. Stjerner skinner i vinduene og lyser opp i Desembermørket. Til glede for naboer og andre som har sett huset stå tomt og forfalle.

Jeg tror vi er litt “populær” i bygda. Alle vet iallefall hvem vi er. Før vi dro hjem i går gikk vi en tur. Da møtte vi en nabo som sa det: “ Jeg vet jo hvem dere er”, så hilste han og presenterte seg.

Så fikk vi besøk av noen andre naboer som bor litt lengre bort. Som ville se hva vi hadde gjort. Men det var vare hyggelig.

 

Til høyre på bildene under er samme veggen med panel. Dette panelet var så ødelagt at vi valgte å fjerne det, og da tømmerveggen kom til syne fant vi ut at vi ville beholde den. Til venstre er veggen plateslått og tapetsert. Det er nok fra 70 tallet. Og utenpå det var det Møllestuepanel slått på på 80 – 90 tallet.

 

IMG_7447 (640x565)   IMG_7448 (640x519)

Det kommer jo kjøkkeninnredning på veggen, men bare benkeskap. Vi skal ikke ha overskap her. Muligens ei hylle, men ikke mer enn  det.

Det er en flott vegg som vi ønsker skal vises.

Ha en gledelig Mandag.

2 kommentarer:

 1. Tror også det er riktig farge i dette huset.
  Veldig flott at huset blir tilbakeført til slik det en gang kunne ha vært. Så koselig at naboene setter pris på at dere tar vare på et flott hus i bygda.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 2. Ble kjempefint med den fargen, og litt av et arbeid dere har hatt skjønner jeg, med alt som måtte fjernes først. Nydelig pyntet på soverommet deres lenger ned her også.
  Må bare fortelle deg at den linojemalinga vi har brukt er tilsatt alkyd (Gjøco) så den er ikke helt ren linoljemaling, vet ikke helt hva som er forskjellen på den og den rene linoljemalinga, men har tenkt å prøve "ren" linoljemaling også, tror kanskje den er mattere.

  Ha ei fin ny adventsuke :))

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.