torsdag 28. februar 2013

Gammel puddingform
Denne gamle puddingformen er et av funnene mine å bruktbutikken jeg har nevnt. Den alene kostet det samme som alt det andre tilsammen, så da regner jeg med at det er et skikkelig “funn”
Men den er i utmerket god stand og jeg har lyst å røve den, men jeg har aldri laget pudding i slike former før.

IMG_9027 (640x372)


Er det noen som vet hvordan man bruker dem ? Skal de smøres med noe først ? isåfall hva ? Kanskje er det noen som har en god oppskrift. Jeg kan også huske kaker med denne formen, men husker ikke hvilke kake det var. Så hvis noen av dere er drevne bakedamer, kan noe om å bruke disse så hint meg gjerne.


IMG_9010 (640x588)


Kassen, bøkene og skolesten fant jeg i fjøset på Bergheim. Jeg satte det opp og knipset, Dårlig bilde, men jeg vil gjerne vise det likevel. Denne skal får komme inn i kjøkkenet å romme kokebøkene. Har funnet flere sånne kasser som skal få litt forskjellige bruksområder etterhvert.
Mye grovt tømmer å bildene for tia, men men. Vi tåler det også I neste innlegg skal jeg lage VÅR uansett vær.
Ha en god dag.

4 kommentarer:

 1. Så flotte funn du har gjort. Både på bergheim og bruktbutikken.
  Har laget kaker i ei slik metallform. Ei Islanske kokos/sjokoladekake jeg har oppskrift på. Men vet at mange lager marmorkake i slike former. Visst du har ei gammel oppsriftsbok så finner du sikkert kake i slik form der. Jeg har gamle oppskriftsbøker så jeg kan se om jeg finner noen en dag. Men vet ikke om jeg rekker det i dag.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Noen flotte funn du har gjort både hjemme og ute!
  Håper du får noen gode råd ang.bruk av formen :)

  ha en fin dag...den siste "vinterdagen"

  SvarSlett
 3. Puddingforma var nydelig :-) Har laget sjokoladepudding i metallform og da dyppet jeg den bare i litt varmvann for f puddingen til å løsne, vet ikke om det er like enkelt med ei krusform men det går jo an å prøve.

  SvarSlett
 4. Min mormor laget prinsessepudding i en sånn puddingform. Vet jeg har spist kaker med sånn form også. Oppskrifter kan jeg dessverre ikke hjelpe med.
  Ha en fin siste vinterdag :)
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.