tirsdag 26. februar 2013

Tre nye hunder til gårds


For noen år siden begynte jeg å samle på krushunder. Det begynte med at en venn ringte meg fra en bruktbutikk og fortalte at de hadde en schæfer til salgs,  og om jeg ville ha den. Selvfølgelig svarte jeg og krushunden ble min for 50 kroner.

Så etter ganske kort tid ble det et par til, men så stoppet det opp fordi jeg hadde liten plass og andre interiøreffekter fikk større oppmerksomhet.


IMG_9028


På samme sted i Rørvik som jeg fant kaffekokeren, fant jeg også disse tre. To stk for 95 kroner og schæferen på kjøpet.
Herved dobblet jeg samlinga.  Jeg digger krushunder, og skjønner ikke hvorfor ikke disse blir tatt mere vare på. Men smaken og baken. Noen liker rådyr og hjort. Jeg liker hunder. Fiiine krushunder. så..

Ut å kjøpe krushunder Ladies, de er jo helt fantastiske!!!!


IMG_9032 (640x427)


Og disse passet så godt til hverandre med størrelsen. Grand Danoisen har mistet deler av forbeina og er noe funksjonshemmet pga det, men han har fått en varm og  myk ulløper kjøpt på samme sted, å ligge på. Schæferhunden hadde også fått foten knekt, men den er nå varsomt limt på igjen, så han rehabiliteres nå på samme underlag. Setteren har hatt en omfattende skade i bakparten som nå er behandlet og leget. Det ser iallefall ikke ut til å hemme han noe særlig. Og det beste av alt er at disse tre går godt overens med Kairo


IMG_8867 (426x640)

… Den ekte gårdshunden
Nyt dagen!

3 kommentarer:

 1. Ja de er jo søte da.
  Ha en flott dag enten det er sol eller regn hos deg.
  Ikke noe særlig med reg på tvers, men når en bor ved kysten så må en rekne med det. Er jo mye av det på Jæren så det voks jeg opp med. Nå er det metervis med snø i stedet, vet ikke helt om jeg liker det noe bedre hehe.:)

  SvarSlett
 2. Når jeg leste overskriften så tenkte jeg- ja da er det liv :) og håper ikke ei har løpetid og de 2 andre går helt bananas :)

  men så var det noen andre søte hunder du har fått tak i- fine ! Og de går nok fint overens med sjefen i huset ja :)

  Fin dag til deg


  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Flotte hunder, jeg liker aller best den ekte :)
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.