Denne helga var vi på Bergheim mest for å slappe av. Vi satte ikke i gang noen større prosjekter. Jeg går fortsatt på av / påvenning ift den grønne stua og jeg vil ikke male mer før jeg har bestemt meg. Men jeg skal kjøpe en prøve av en grønnfarge med litt mer grått i å prøve på noen bord i den delen av stua som ikke er malt enda. Så får vi se da. Jeg tror nok den friske grønne fargen ikke får leve så lenge i stua, men kanskje på et annet rom.
Gamle kjøkkenredskaper i tre fortjener å stå framme, og gir akkurat den “bondske” stemningen på kjøkkent som jeg vil ha. Andre nødvendige mer moderne utstyr i metall og plast må finne seg i å gjemmes vekk i skuffer og skap. Den gamle vekta fra Aanonsen fungerer utmerket som fruktfat.
Da jeg tok opp pelargoniumene fra kjelleren så alle –1 ut til å ha overlevd, men i etterkant har det bukket under to til. Konklusjonen er at de som har stått i leirkrukker har overlevd og kommet seg. Da blir det mitt tips til overvintring av pelargoner. Bruk leirkrukker.
Ha en strålende ukestart
SvarSlettØnsker deg en fin ny uke :)
Klemmer fra Monica
Koselige saker på kjøkkenet ditt!
SvarSlettFortjener absolutt å stå fremme disse gamle tingene.
Her har jeg klart å overvintre fire pelargonier...det kan bli mange nye planter da :)
ha en fin uke
Tror nok og at leirkrukker er å foretrekke.
SvarSlettDe holder mer på både fuktighet og varme enn plast.
Herlige kjøkkenredskaper. Jeg har og noen treredskaper stående fremme.
De står i et gamelt litermål. Og vekta blir brukt til litt forskjellig.
Fruktfat var den jo veldig fint som
Ønsker deg ei herlig uke :)