søndag 10. mars 2013

Ny lyskrone.

 

 

Denne fikk jeg kjøpt på Finn.no for en billig penge. Jeg syns den er kjempefin. Nei, det er ikke en krystallkrone, men en som er skåret ut i tre. Altså et skikkelig håndtverk. Lampeskjærmen er i noe slags skinn. Minner om sånt skinn som er på trommer.

 

IMG_9124 (467x640)

 

Jeg har tenkt å beholde den slik den er, altså ikke noe hvitmaling eller annen spraylakk. Jeg har lett etter en sånn lenge og nå ha jeg endelig funnet den til en pris tilpasset  studentøkonomi.

 

IMG_9126 (489x640)

Foreløpig henger den i stua her hjemme, men den skal opp i taket på Bergheim.

Ser dere moppen som henger over stolen i spisestua. Jeg lurte veldig på om jeg skulle ta den vekk å ta nytt bilde. Men så tenkte jeg, pytt-pytt. Det er sånn det er her i huset. Av og til ligger/henger noe så lenge på en plass at jeg ikke “ser” det mer.

Jeg syns ikke slike sjarmerende bloggfeil gjør så mye, så derfor legger jeg full av selvtillit ut et bilde av spisestua med den nye lyskrona og vaskemoppen. Da har jeg iallefall dokumentert at jeg er eier av en mopp.

Fortsatt god Søndag

4 kommentarer:

 1. Ei flott lysekrone.
  Godt at vi er forskjellige og liker forskjellige ting.
  Tror den vil passe perfekt i huset hos dere.
  Hadde du ikke sagt at det hang en mopp der så hadde ikke jeg tenkt over det. Men vi ser det selv når vi ser på bildene. Er ofte slik her også. At jeg må rette på ett eller annet eller fjerne noe før jeg tar bilder, men noen ganger er det greit å blogge virkeligheten.
  Ønsker deg ei herlig våruke :)

  SvarSlett
 2. Så fin mopp du har :) hi hi....

  Men du...for en nydelig lampe dødsfin :)  Ønsker deg en flott uke

  Klemmer fra Monica
  SvarSlett
 3. Å SÅ FLOTT
  KUNNE GODT TENKT MEG EN SÅNN VAKKER LAMPE
  VELDIG KOSELIGT HOSS DEG
  BÅDE MED OG UTEN MOPP:))
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 4. Moppen er praktisk, og jeg så den ikke før du skrev det :)
  Lampen er fin og, så flott at du ikke skal male den. Skjermene er nok laget av svineblære. Og plutselig begynte jeg å lure på hvilken del av grisen dette er!? Det vet jeg faktisk ikke. Ha en strålende dag enten solen skinner eller ikke, men det ER deilig med sol!

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en hilsen hos meg. Takk for besøket og velkommen igjen.